La Jungla
Isabel Díaz Ayuso, en una imatge d'arxiu
Foto: Isabel Díaz Ayuso, en una imatge d'arxiu | EFE
Televisió

Així és Jairo Alonso, l'exnòvio de Díaz Ayuso i nou concursant de 'GH VIP'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Isabel Díaz Ayuso, en una imatge d'arxiu
Foto: Isabel Díaz Ayuso, en una imatge d'arxiu | EFE

Isabel Díaz Ayuso deia fa un temps allò que a Madrid no et trobaràs mai amb la teva exparella, però ella sí que veurà la seva molt properament. En concret, a la televisió: Jairo Alonso, exnòvio de la presidenta madrilenya, serà concursant a la vuitena edició de GH VIP a Telecinco.

Què en sabem? Tal com ha avançat aquest dimecres el portal televisiu Fórmula TV, Jairo Alonso forma part de la llista de concursants de GH VIP 8, de la qual es coneixen dos noms més. Amb l'exnòvio de Díaz Ayuso –de fet, la condició de famós li ve únicament d'haver estat la seva parella– s'ha confirmat també la participació de Sol Macaluso i Laura Bozzo.

Qui és Jairo Alonso? Comercial i perruquer de professió, Jairo Alonso va mantenir una relació de quatre anys amb Isabel Díaz Ayuso, que va acabar el novembre de 2020. Tots dos eren amics d'infantesa al poble on estiuejaven les seves famílies, Sotillo de la Adrada (Àvila), i van començar a sortir després de retrobar-se el 2016. Actualment, Jairo Alonso és director d'operacions i gerent de Desenvolupament Comercial per Asecco Spain, segons indica el seu perfil de LinkedIn.

A més, després de la ruptura Díaz Ayuso va refer la seva vida sentimental amb Alberto González, el tècnic sanitari amb qui està intentant ampliar la família des de fa alguns mesos. El passat mes de juliol, en plena campanya per a les eleccions generals del 23-J, la líder popular va patir un avortament i va interrompre momentàniament la seva agenda política.