La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Laura Escanes es tatua la mà sencera, ensenya el resultat i li diuen "macarra"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La catalana Laura Escanes, que recentment s'ha fet un canvi de look, és una apassionada, entre moltes altres coses, dels tatuatges. I precisament de tatuatges va la cosa perquè l'ara parella del cantant Álvaro de Luna s'ha tatuat tota la mà sencera.

Què sabem? Laura Escanes, a través de les seves xarxes socials, ha mostrat com li ha quedat la mà després d'anar amb la seva tatuadora de confiança i estampar-se amb tinta negra frases i símbols molt importants per a ella.

Què ha passat? Una foto que ha publicat durant el dijous 7 de setembre. Els seus seguidors no han tardat a dir la seva. Destaca el comentari que li ha fet un d'ells. Un comentari que Laura Escanes no ha dubtat a respondre.

En detall: Laura Escanes s'ha tatuat tota la mà sencera, per tenir més present que mai totes les coses que li interessen. Després d'esborrar-se el tatuatge que li recordava al seu ex Risto Mejide, la catalana ara se n'ha fet molts més. Un resultat que ha mostrat a través del seu compte d'Instagram. D'entre tots els tatuatges que té a la mà destaca la inicial de la seva filla Roma, una frase que no s'entén que diu o un tatuatge dedicat a la seva actual parella, Álvaro de Luna, que el dia que ho deixin segurament s'haurà d'esborrar. La foto és aquesta:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAURA ESCANES (@lauraescanes)

Per acabar: La catalana que viu a Madrid i que pròximament s'estrenarà com a presentadora a TV3 ha rebut molts comentaris per tatuar-se la mà sencera. D'entre tots els missatges destaca el següent: "Macarra". Això és el que li ha escrit una persona en veure la mà de Laura Escanes plena de tinta. La resposta de la influencer ha estat la següent: "Esperava aquest comentari com aigua de maig". Laura Escanes, a banda de ser amant dels tatuatges, també es vident i s'avança als comentaris que rebrà.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes