La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

El menorquí Torito felicita el seu marit Raul: foto familiar presumint de fill

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El reporter menorquí Torito s'ha posat romàntic a través de les xarxes socials. Ho ha fet en un dia molt especial per felicitar a la seva parella i marit, Raul, amb qui té un fill en comú.

Què en sabem? La vida de Torito ha fet un gir radical en els últims temps. Ha passat d'estar trist per la feina i queixar-se que a Telecinco no el pagaven gens bé ni tampoc el tenien amb consideració, a estar feliç, content i pletòric en el grup Atresmedia, on participa en el programa de La Sexta, Zapeando.

Què ha passat? Torito està en un bon moment de la seva vida. La feina de moment li va bé i està enamoradíssim de la seva parella Raul. Un home amb qui surt des de fa molts anys i que avui 8 de setembre celebra anys. Per aquest motiu el televisiu l'ha felicitat amb una foto molt especial on també surt el fill que tenen en comú, que està enorme.

En detall: "Avui és l'aniversari d'aquest fantàstic home, que sempre surt a les meves fotos d'esquena", comença dient Torito, fent referència al seu home, que intenta mantenir-se en un segon pla. "Des que et conec sempre m'has cuidat, ajudat, comprès i entès la meva professió. Hem viscut moltes situacions junts, hem après junts i mai m'has fallat", escriu el de Menorca, completament enamorat de la seva parella, amb qui surt des de fa 17 anys. "Ets bona persona i viure en aquest món és millor al teu costat", acaba dient. Un aniversari que la parella i el seu fill estan passant a París, on han aprofitat per escapar-se fins al parc temàtic Disneyland, ubicat als afores de la ciutat. La foto:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quique Torito (@torito.quique)

Per acabar: "A celebrar-ho molt", "Per molts anys", "Moltes felicitats", "Un detall molt bonic per part teva" o "Formeu una família preciosa". Aquests són alguns dels comentaris que es poden llegir en el compte d'Instagram de Torito, on suma més de 171.000 seguidors.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram La Sexta