La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Pilar Rahola i el seu marit, enamorats a Barcelona: foto feta per la seva filla

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La periodista i escriptora catalana, Pilar Rahola, enamorada de la seva terra i tradicions, no s'ha volgut perdre per a res del món la celebració de la Diada de Catalunya.

Què sabem? La que va ser col·laboradora de programes de televisió de la privada 8TV, Pilar Rahola, ha viscut una jornada molt especial amb motiu de l'onze de setembre. Un dia que sempre li agrada molt celebrar amb el seu marit Robert i fills.

Què ha passat? Ha estat la jove Ada de 23 anys, adoptada de Rússia, que ha retratat a Pilar Rahola i al seu marit Robert Cerdán, molt enamorats, pels carrers del centre de Barcelona. Una foto que la jove ha compartit en el seu compte d'Instagram.

En detall: Ada Cerdán Rahola, ahir 11 de setembre, va compartir la Diada de Catalunya amb la seva mare Pilar i el seu pare Robert. Un dia que tots van viure plegats pels carrers del centre de Barcelona. Van caminar per Gran Via amb la resta de participants que van formar part de la manifestació i van acabar a Plaça Espanya. I en un moment determinat de la jornada algú va fer una foto a la família feliç. L'Ada apareix en mig de la foto, d'esquenes, lluint una enorme estelada. Rahola i el seu marit, a banda i banda de la seva filla, entrellacen els seus braços demostrant que continuen igual d'enamorats que el seu primer dia. La foto de la qual parlem és aquesta:

Per acabar: Una jornada festiva pels carrers del centre de Barcelona de la qual Rahola, íntima de Puigdemont i que passa els estius a Cadaqués en una casa que té allà amb una enorme piscina, també n'ha presumit a les xarxes socials. La periodista s'ha referit a la diada d'ahir 11 de setembre com "un dia feliç".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Pilar Rahola