La Jungla
Brays Efe, Belén Cuesta i Yolanda Ramos a 'Paquita Salas'
Foto: Brays Efe, Belén Cuesta i Yolanda Ramos a 'Paquita Salas' | Netflix
Televisió

Belén Cuesta confirma que hi haurà nova temporada de 'Paquita Salas': "Tenen ganes"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Brays Efe, Belén Cuesta i Yolanda Ramos a 'Paquita Salas'
Foto: Brays Efe, Belén Cuesta i Yolanda Ramos a 'Paquita Salas' | Netflix

Després d'anunciar el seu primer embaràs, l'actriu Belén Cuesta ha visitat El món a RAC1 per presentar El Cuco, el nou thriller que protagonitza i que aquest divendres arriba als cinemes. Tot i això, el que ha agafat més rellevància de l'entrevista ha estat el que ha dit l'actriu d'una de les seves sèries més icòniques, Paquita Salas.

En detall: L'actriu guanyadora d'un Goya per La trinchera infinita ha visitat RAC 1 i Jordi Basté no ha pogut evitar preguntar-li per un dels papers més importants de Belén Cuesta, tal com ha expressat l'actriu a l'entrevista. Cuesta ha expressat que és una sort que "un personatge (Magüi) transcendeixi d'aquesta manera i la gent li tingui tanta estima" i considera que és "una de les coses més meravelloses que els pot passar a la seva professió".

Què en diu Belén Cuesta: L'actriu ha verbalitzat unes paraules que no han deixat indiferent a ningú quan ha verbalitzat que hi haurà una nova temporada de Paquita Salas. Aquestes són les declaracions més destacades de Cuesta:

  • "Ha estat el personatge més important o, almenys, dels més importants que he fet. Li tinc molta estima (a Magüi)".
  • "Jo vull i crec que es farà", ha dit l'actriu respecte a la possibilitat d'una nova temporada de la sèrie protagonitzada per Brays Efe a Netflix, de la qual ha confirmat que els Javis "tenen ganes", ja que en parlen sovint del tema.
  • Seguidament, l'actriu ha anat més enllà i ha estat més determinant: "És una cosa que farem. Es farà, però no sé quan".

D'on venim: Paquita Salas es va convertir en tot un fenomen quan es va estrenar l'any 2016 a Flooxer i, posteriorment, quan Netflix va decidir produir dues temporades més a la plataforma, l'última l'any 2019. Sense dubte, una de les sèries que més mems ha generat amb els seus personatges principals: Paquita Salas (Brays Efe), Magüi (Belén Cuesta) i Noemí (Yolanda Ramos), entre d'altres.

Per últim: A partir d'aquest divendres ja es podrà gaudir d'El Cuco als cinemes, un thriller "amb tocs de por i moments de terror" que es basa en una parella, el Marc i l'Anna, que estan a punt de tenir un fill i intercanvien casa seva amb una parella de jubilats alemanys, convertint-se en un malson finalment.

  • En l'entrevista amb Basté, l'actriu ha explicat que quan li van oferir el paper li va semblar un repte molt difícil, ja que era un registre molt diferent del que havia fet fins al moment, però això va impulsar-la a fer-ho.