La Jungla
Xantal Llavina, a 'El Suplement'
Foto: Xantal Llavina, a 'El Suplement' | Catalunya Ràdio
Famosos

Xantal Llavina commou en el seu retorn a Catalunya Ràdio: el dur relat del càncer de mama

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Xantal Llavina, a 'El Suplement'
Foto: Xantal Llavina, a 'El Suplement' | Catalunya Ràdio

Xantal Llavina ha tornat a Catalunya Ràdio, deu mesos després de deixar la feina temporalment per tractar-se d'un càncer de mama. Superada la malaltia, la presentadora s'ha deixat sentir aquest diumenge a El suplement i ha emocionat els oients.

Què diu Xantal Llavina?

  • "El metge em va tocar i em va dir si havia vist que tenia un bulto. Vaig dir que no".
  • "Tenia un tumor de 2,5 centímetres. Em vaig posar a plorar molt i em vaig espantar perquè em van dir que podia fer metàstasi".
  • "No he sortit de casa en molts mesos. Se'm va caure el cabell i he estat ingressada a l'hospital dues vegades".
  • "Quan fas quimioteràpia estàs molt cansada. Et deixa KO, amb ganes de vomitar i sense força, perquè les defenses et baixen"

En detall: Es trobava tan dèbil que en ple tractament va arribar a somiar amb el seu propi enterrament, ha explicat Xantal Llavina al programa de Roger Escapa.

Un altre apunt: Llavina va conèixer el diagnòstic del seu càncer de mama molt poc temps després de la separació d'en Quim Masferrer. La parella de presentadors va trencar el 2022 després de 12 anys de relació i una filla en comú. "Estava vivint un procés de separació i de custòdia a la vegada amb un estrès emocional bèstia. Hi ha hagut moments de tensió i vaig patir. Em quedo amb els bons moments, però hi ha hagut decepcions", ha reflexionat.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Salut Ràdio TV3