La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Famós de RAC1 salta a Hollywood i comparteix pantalla amb Scarlett Johansson

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Un famós de la cadena de ràdio del Grup Godó  ha deixat als seus seguidors a les xarxes amb la boca oberta amb la seva darrera publicació.

Què sabem? El famós en qüestió ha mostrat el fragment d'un vídeo on apareix actuant en una superproducció de Hollywood. Una pel·lícula que es va estrenar fa uns anys i on apareixen actors de la talla de Penélope Cruz o Scarlett Johansson.

Què ha passat? El famós de RAC1 que ha tirat d'hemeroteca i ha demostrat que a banda de la ràdio també sap actuar molt bé ha estat Jordi Basté, presentador del programa matina El món a RAC1.

En detall: Avui i demà Woody Allen es troba a Barcelona amb la seva banda de música. I aprofitant el pas del director de cinema a la capital catalana Jordi Basté l'ha entrevistat en el seu programa de ràdio matinal. Aquesta no és la primera vegada que Basté coincideix amb Woody Allen. En el passat ja ho va fer quan va participar en el rodatge de la pel·lícula Vicky Cristina Barcelona. Una pel·lícula protagonitzada per Penélope Cruz, Javier Bardem i Scarlett Johansson on Jordi Basté, molt més jove, apareix durant uns segons fent d'extra. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordi (@jordibaste)

Per acabar: Jordi Basté, que fa uns mesos va perdre a la seva mare, ha recuperat el fragment de la pel·lícula on ell surt fent d'extra i ho ha publicat en el seu compte d'Instagram. També ha escrit el següent missatge: "Ai mira... el meu director a Vicky Cristina Barcelona". Unes paraules en to de broma com si ell fos una superestrella de Hollywood i els grans directors se'l rifessin. "No entenc que et facis una foto amb aquest delinqüent", "Aquest home ha estat acusat de pederàstia", "Sobreactuat", "Aquest home no m'agrada gens", "No entenc com RAC1 dona veu a una persona com aquesta" o "Quants diners vas pagar per sortir" són alguns dels comentaris que Basté ha rebut en el seu compte d'Instagram.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: RAC1 Instagram