La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Famós cantant català mor de càncer amb 50 anys: dur missatge dels seus amics

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La música en català està de dol. I és que un conegut i estimat cantant ha perdut la vida a causa del càncer. Així ho ha donat a conèixer el seu grup de música a través de les xarxes socials amb un trist missatge.

Què sabem? Un cantant català ha perdut la vida a causa del càncer. El seu grup de música ha comunicat la trista notícia a través del seu compte d'Instagram, rebent el suport de molts amics i seguidors.

Què ha passat? Ferran Gallart, el vocalista del grup de música Strombers, ha perdut la vida després d'una llarga lluita contra el càncer de còlon. Una mort amb 50 anys que s'ha produït durant el dijous 21 de setembre.

En detall: "Estimats seguidors i seguidores, lamentem comunicar-vos que Ferran Gallart, el nostre cantant, ens ha deixat després de lluitar contra un càncer". Així comença el comunicat que el grup de música ha publicat en el seu perfil d'Instagram. "Ha sigut l'ànima dels Strombers que tant i tant ha fet gaudir a més d'una generació en nombroses festes d'arreu del país", s'afegeix en l'escrit. El comunicat sencer, a continuació:

Per acabar: "Seguint el seu esperit, perpetuarem el seu llegat i el recordarem com ell voldria, amb alegria i música. Vola alt, Ferran. T'estimem". D'aquesta manera acaba el comunicat que el grup català ha publicat a les xarxes. Paraules tristes i de comiat que rematen amb l'emoticona d'un cor de color vermell. Els comentaris no s'han fet esperar. "Quin mal de cor", "Una abraçada infinita", "Toca el cel amb la mà", "Estem molt tristos" o "T'enyorarem infinit" són només alguns dels missatges de condol que el grup de música ha rebut després de comunicar la dura notícia. 

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Música