La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Artur Mas serà avi de nou: fotos de la dona del seu fill petit embarassadíssima

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Boníssimes notícies per Artur Mas i la seva dona Helena Rakosnik. I és que el fill petit del matrimoni, que es diu Artur com el seu pare, està esperant una criatura que naixerà en els pròxims mesos.

Què sabem? El fill d'Artur Mas i la seva dona, Griselda, amb qui es va casar aquest estiu a Menorca, estan esperant el seu primer fill en comú. Una boníssima notícia que ella, Griselda, ha donat a conèixer a través de les xarxes socials.

Què ha passat? El fill d'Artur Mas i la seva parella, que durant l'estiu es van escapar de lluna de mel a Colòmbia, han marxat uns dies de vacances a París, aprofitant que ahir 25 de setembre a Barcelona era festiu. I al seu pas per la ciutat de l'amor la parella, a través de les xarxes, ha compartit amb els seus amics i seguidors que estan esperant la seva primera criatura en comú.

En detall: Una foto en blanc i negre on Griselda llueix un conjunt negre i es toca la part de baix de la panxa presumint d'embaràs. Aquesta ha estat la foto que la parella ha publicat a les xarxes i que no para de rebre comentaris i 'm'agrada'. Una foto on també surt el fill d'Artur Mas que va néixer l'any 1992. "París amb els meus amors", escriu ella juntament amb un cor de color negre. L'anunci ha estat el següent:

A més: Els comentaris no s'han fet esperar. Una bona nova que segur fa moltíssima il·lusió al que va ser polític i la seva dona, que ja són avis dels fills que tenen els seus altres fills. "Panxeta", "Enhorabona", "Que sigueu molt feliços", "Moltes felicitats, parella" o "No ho sabia" són alguns dels molts comentaris que es poden llegir a la publicació.

Per acabar: Artur Mas i Griselda March es van casar a principis de juliol en una cerimònia que va tenir lloc a Menorca, illa on cada any estiueja tota la família de Mas. El casament del fill petit d'Artur Mas i la seva dona va tenir lloc a Fornells, que es troba en el nord de l'illa. Una celebració que va tenir lloc durant la tarda i nit. Les postres del seu casament va ser una ensaïmada gegant en honor a l'illa. I Artur Mas i la seva dona, a jutjar per les fotos que es van publicar d'ells durant els dies posteriors, ho van donar tot i més.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram