La Jungla
Toni Soler, presentador del programa 'Està passant'
Foto: Toni Soler, presentador del programa 'Està passant' | TV3
Televisió

Toni Soler anuncia que deixa 'Està passant' de TV3: "Tinc altres compromisos"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Toni Soler, presentador del programa 'Està passant'
Foto: Toni Soler, presentador del programa 'Està passant' | TV3

Toni Soler no presentarà Està passant de TV3 a partir de la temporada que ve, i aquesta que ara comença serà l'última al capdavant del format, després de sis anys d'emissions.

Què en sabem? Aquest dimarts, Toni Soler ha anunciat per sorpresa a El món a RAC1 que ja no serà presentador del programa de cara a l'any que ve. Per això, ha iniciat un "procés de transició" que s'anirà materialitzant i intensificant en els propers mesos.

Què diu Toni Soler?

  • "Aquest any hi haurà canvis. Tinc altres compromisos que faran que el projecte sigui més coral a mitjà termini".
  • "Soc poc de compromisos diaris, i ara cal que l'esquema canviï una mica".
  • "Tenim un rodatge, coses diverses que he d'afrontar, i em cal més disponibilitat de la que tinc ara".

En detall: Entre els projectes que Toni Soler té entre mans, cal recordar que TV3 li ha encarregat –a través de la seva productora, Minoria Absoluta– un nou programa de cites anomenat Love cost i que estarà presentat per Núria Marín.

Un altre apunt: Després d'anunciar que farà una passa al costat a l'Està passant, Toni Soler s'ha referit també a les novetats judicials que afecten el programa per la polèmica del gag de la Verge del Rocío. Aquest dilluns, la jutgessa ha arxivat la denúncia de l'associació ultracatòlica Abogados Cristianos contra Jair Domínguez, Judit Marín i ell mateix, i estima que la sàtira que van fer s'empara en la llibertat d'expressió.

  • El presentador ha expressat que sempre ha estat tranquil amb aquest cas, ha tornat a criticar els atacs del president andalús, Juanma Moreno, i ha dit que ara només se'n vol oblidar "el més aviat possible".
Categoria: La Jungla