La Jungla
Esther Cañadas, en una imatge a la televisió
Foto: Esther Cañadas, en una imatge a la televisió | Antena 3
Famosos

Relat colpidor d'Esther Cañadas i la seva dura malaltia: "Em van esclatar tots els vasos capil·lars"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Esther Cañadas, en una imatge a la televisió
Foto: Esther Cañadas, en una imatge a la televisió | Antena 3

Esther Cañadas ha travessat un veritable via crucis des que fa més d'una dècada va saber que patia vasculitis, una malaltia autoimmune greu.

Què en sabem? En una entrevista al pòdcast de Vicky Martin Berrocal, Esther Cañadas ha explicat que la seva malaltia provoca la dilatació dels vasos sanguinis, que pot tenir com a última conseqüència una interrupció fatal del torrent sanguini.

En detall: Entre els problemes de salut que va haver d'afrontar durant el període àlgid de la malaltia hi ha febres altes i una gran pèrdua de pes, que podria haver desembocat en un infart visceral.

Què diu Esther Cañadas?

  • "La malaltia va fer que m'esclatessin tots els vasos capil·lars alhora".
  • "En dos o tres moments vaig pensar que m'hi quedava".
  • "He passat moments de pensar que havia perdut sis anys de la meva vida, però el que estava fent era lluitar per sortir-me'n".

A més, la model ha recordat que va haver de deixar la carrera i fer repòs absolut per ordre mèdica. Però se'n va sortir, i poc temps després naixia la seva filla Galia Santina (2014). Després que la nena fes vuit anys el 2022, Esther Cañadas es va veure amb forces de tornar a les passarel·les, el lloc d'on no volia haver baixat mai, i ha reprès la seva feina a la indústria de la moda.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Salut Model