La Jungla
Neymar Jr. i Bruna Biancardi, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Neymar Jr. i Bruna Biancardi, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Neymar, enxampat amb una nova amant (que té relació amb Clara Chía)

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Neymar Jr. i Bruna Biancardi, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Neymar Jr. i Bruna Biancardi, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Neymar Jr. continua acumulant polèmiques per les seves relacions fora de la parella, precisament quan està a punt de ser pare amb Bruna Biancardi. En els últims dies, un vídeo de l'exblaugrana amb dues dones a la Sala Apolo de Barcelona ha tornat a posar en entredit la seva fidelitat.

Què en sabem? Neymar apareix de forma afectuosa amb dues dones, una morena i una rossa. Segons el paparazzi Jordi Martín, una de les dues dones és Carola Gil, que a més guarda un curiós vincle amb Clara Chía, la nòvia de Gerard Piqué, en la seva època de cambrera de discoteques.

En detall: Segons Martín, Carola Gil i Clara Chía van ser companyes de feina, fent totes dues de cambreres.

A més, Martín també ha explicat que Neymar i Carola Gil fa mesos que es veuen, i que ella ha viatjat a París per visitar-lo. Entre d'altres, va ser a la seva festa d'aniversari el passat mes de febrer.

Un altre apunt: Aquesta no és la primera vegada que Neymar es veu esquitxat per escàndols d'infidelitats. Durant l'estiu, el brasiler va demanar perdó públicament a la seva dona per haver-se'n anat al llit amb la influencer Fernanda Campos. Només unes setmanes més tard es filtrava a la premsa que havia estat en una orgia on va mantenir relacions amb Pedro Scooby, un surfer amic seu.

Categoria: La Jungla