La Jungla
Muntatge d'imatges de Marta Flich i els concursants de 'GH VIP 8'
Foto: Muntatge d'imatges de Marta Flich i els concursants de 'GH VIP 8' | Principal
Televisió

Telecinco estrenarà una dinàmica inèdita en la història de 'GH VIP' la nit de la primera expulsió

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Muntatge d'imatges de Marta Flich i els concursants de 'GH VIP 8'
Foto: Muntatge d'imatges de Marta Flich i els concursants de 'GH VIP 8' | Principal

La tercera gala de GH VIP 8 viurà la primera expulsió de l'edició amb una nova dinàmica inèdita mai vista en la història del format. A més, el programa ha preparat unes nominacions revolucionàries.

D'on venim: Després de les salvacions el darrer dimarts a GH VIP: Límite 48 horas de Karina i Zeus, els menys votats pel públic per ser expulsats, GH VIP viurà l'expulsió d'Alex o Luca, la primera de l'edició. Serà aquest dijous 28 de setembre a les 21:50 hores, a la gala conduïda per Marta Flich.

En detall: GH VIP posarà en marxa una nova dinàmica mai vista al format, en què un concursant s'haurà d'enfrontar a una difícil i costosa decisió que podria canviar el futur immediat d'un dels seus companys.

A més, el programa celebrarà unes nominacions "revolucionàries", que podran ser a la cara o a la intimitat al costat de "la guillotina" de la Revolució Francesa, època històrica que està servint de context en l'actual prova setmanal a la casa de Guadalix.

  • Abans d'això, l'organització del format proposarà als concursants un divertit joc d'immunitat, que servirà per escollir el o la concursant que no podrà ser nominat pels seus companys i, a la vegada, determinarà la manera com cadascú d'ells enfrontarà la ronda de nominacions.

En profunditat: La tercera gala de GH VIP 8 també tornarà a oferir les imatges més destacades del dia a dia a la casa de Guadalix de la Sierra, com per exemple les últimes trames amoroses protagonitzades per Luitingo, Pilar i Jessica o la de Zeus i Susana; així com la polèmica liderada per Oriana Marzoli i Alex Caniggia.

Categoria: La Jungla