La Jungla
Feijóo (Queco Novell) i Ayuso (Lara Díaz) al 'Polònia'
Foto: Feijóo (Queco Novell) i Ayuso (Lara Díaz) al 'Polònia' | TV3
Televisió

El 'Polònia' converteix Feijóo en el protagonista del musical de Barbie i fica Ayuso en un taüt

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Feijóo (Queco Novell) i Ayuso (Lara Díaz) al 'Polònia'
Foto: Feijóo (Queco Novell) i Ayuso (Lara Díaz) al 'Polònia' | TV3

En uns dies amb la investidura com a protagonista dels titulars, el Polònia ha decidit fer humor de la situació amb la recreació d'un dels números musicals més destacats de la pel·lícula de Barbie, també figura del moment.

D'on venim: Després de perdre Feijóo la primera votació de la investidura, per no aconseguir la majoria absoluta del Congrés, aquest divendres s'haurà de sotmetre a una nova votació.

En detall: Amb aquesta situació política ben viva, el programa de TV3 ha volgut aprofitar i fer sàtira d'una investidura que penja d'un fil. Per això, el Polònia ha recreat el musical "I'm Just Ken Exclusive" que protagonitza Ryan Gosling a la pel·lícula de Barbie.

  • El Feijóo del Polònia, trist per veure que no guanyarà, s'ha replantejat la seva existència política al costat de la Barbie del candidat a la presidència, Pedro Sánchez.
  • A l'sketch, es pot veure una guerra liderada per Pedro Sánchez i Alberto Núñez-Feijóo en forma del musical de la pel·lícula del moment.

A més, a l'escena també es pot veure l'Isabel Díaz Ayuso del Polònia, esperant a Feijóo juntament amb un taüt, escalfant el futur del líder del PP dins del partit, pels rumors que indicarien que Ayuso podria fer el salt com a futura líder del partit.

Per últim: El Polònia també ha fet un símil carregat d'humor del documental Generació Porno que ha estrenat TV3 aquesta setmana. El "Generació Pacte" ha estat un documental sobre les noves maneres de relacionar-se entre els polítics del Polònia: Pedro Sánchez, Pere Aragonès i Carles Puigdemont s'han vist les cares amb Aznar, Lluís Companys i Laura Borràs en una conversa incòmoda, però necessària per al futur del govern.