La Jungla
Isaac Torres i la seva filla Mía
Foto: Isaac Torres i la seva filla Mía | Instagram
Famosos

El català Isaac de 'La isla de las tentaciones', desconsolat: no veu la filla i revela per què

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Isaac Torres i la seva filla Mía
Foto: Isaac Torres i la seva filla Mía | Instagram

Isaac Torres no passa un bon moment personal. El català més famós de La isla de las tentaciones hauria d'haver viatjat els últims dies a Cadis per veure la seva filla Mía, però Lucía Sánchez l'acusa de mal pare per no haver-hi anat. Ell mateix ha revelat per què.

Què en sabem? En un vídeo publicat a les seves xarxes socials, l'Isaac ha respost les crítiques de la mare de la seva filla per no haver anat a veure la nena. Entre llàgrimes, el barceloní de Telecinco ha rebutjat les crítiques i ha explicat que aquesta vegada no ha pogut viatjar perquè el seu pare té càncer i l'acaben d'operar. Una circumstància que la Lucía hauria de conèixer.

@salseofactory #salseo #isaactorres ♬ sonido original - Salseofactory

Què diu Isaac Torres?

  • "N'estic fins les pilotes d'escoltar ximpleries. Soc a Barcelona perquè al meu pare l'han operat i li han tret un càncer".
  • "No volia que se sabés, però és normal que vulgui estar amb ell i passar temps junts. Si no us entra al cap, vosaltres mateixos".

En detall: Des que va conèixer el diagnòstic del seu pare, Isaac Torres ha intentat fer el cor fort i mantenir-se optimista. Però les últimes novetats sobre la seva salut l'han posat en alerta, i no ha pogut evitar trencar-se parlant amb els fans en aquest vídeo.

Un altre apunt: La relació amb Lucía Sánchez ha estat carregada d'altibaixos des que es van conèixer a La isla de las tentaciones dos anys enrere. Van iniciar la seva relació després del reality, però la distància i les deslleialtats mútues l'han fet pràcticament impossible. Finalment, fa pocs mesos van tenir la seva primera filla, i l'Isaac es va assabentar del naixement per Instagram. Prova que la comunicació entre ells està molt lluny de ser perfecta.

Categoria: La Jungla