La Jungla
Imatges del 'Polònia'
Foto: Imatges del 'Polònia' | TV3
Televisió

El 'Polònia' s'endinsa en l'habitació de Felip VI i les dretes fan un ritual contra Sánchez

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Imatges del 'Polònia'
Foto: Imatges del 'Polònia' | TV3

La nova ronda de contactes del rei Felip VI i els càlculs per a la investidura, a més d'eclipsar el panorama polític d'aquests dies, ha estat el tema protagonista de la nova entrega del Polònia d'aquesta setmana.

D'on venim: Després de la investidura fallida del líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, el rei Felip VI ha proposat al socialista Pedro Sánchez com a nou candidat a la investidura per convertir-se en president del govern espanyol, després de reunir-se amb ell en privat.

En detall: Davant d'aquesta complexa situació, el Polònia ha posat a treballar al rei Felip VI a ritme de Donna Summer, després de la investidura fallida de Feijóo. "Penca molt per Espanya" ha estat el nom que ha rebut el sketch.

  • El vídeo mostra a Letizia i Felip VI a la seva habitació la nit abans d'una jornada de feina pel moment polític actual.

A més, el programa de TV3 ha tornat amb un nou capítol especial d'"Ultranational Geographic", tenint present el món animal, per a repassar el comportament d'alguns dels "animals" més importants del panorama polític actual.

  • Al clip del Polònia es pot veure com les dretes, Ana Rosa Quintana, la Justícia i l'Església s'ajunten per fer un ritual per tal d'impedir la investidura de Pedro Sánchez.