La Jungla
Foto: | RTVE
Televisió

Jordi González fracassa a Televisió Espanyola i es queda sense programa

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | RTVE

Fa uns dies era el català Jorge Javier Vázquez qui perdia el seu programa de Telecinco, Cuentos Chinos, per poca audiència. Ara la història s'ha repetit però en una altra cadena i amb un altre presentador. I és que Jordi González també s'ha quedat sense programa pocs dies després d'estrenar-lo.

Què sabem? Fa uns dies, el passat 27 de setembre, Jordi González va estrenar un nou programa a Televisió Espanyola, titulat La Plaza. Un programa que ha durat molt poc temps en antena a causa de la baixa audiència i poc interès.

Què ha passat? El programa de Jordi González a TVE destacava perquè només hi havia dones com a col·laboradores en el programa. Dones, entre elles Terelu Campos o Judith Mascó, que s'encarregaven de comentar l'actualitat i altres temes.

En detall: Una setmana i mitja és tot el temps que ha durat el programa La Plaza, de Jordi González, a Televisió Espanyola. Un programa que avui divendres 6 d'octubre arriba a la seva fi. El motiu és la baixa audiència i poc interès generat entre els espectadors. I és que el programa del presentador català, en poc més d'una setmana, ha registrat de mitjana una quota del 6,6%. Una dada molt baixa a la qual els directius de Televisió Espanyola han decidit posar fi amb la cancel·lació del programa.

Per acabar: El programa de Jordi González era una de les grans apostes de Televisió Espanyola per aquesta nova temporada. Un programa amb el qual Televisió Espanyola volia competir amb Telecinco, que a les tardes hi ha Ana Rosa Quintana amb el seu programa TardeAR, que tampoc funciona molt bé. TVE també volia competir amb Antena 3 i el programa Y ahora Sonsoles, de Sonsoles Ónega, que de moment és l'únic espai que sembla que agrada als espectadors i registra bones dades. Serà Quintana la següent víctima i haurà d'acabar tancant el seu programa?

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: RTVE