La Jungla
L'actor Carlos Cuevas
Foto: L'actor Carlos Cuevas | Instagram
Televisió

L'experiència de Carlos Cuevas en un viatge amb 27 terratrèmols: "Estàvem a punt de plorar"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
L'actor Carlos Cuevas
Foto: L'actor Carlos Cuevas | Instagram

Carlos Cuevas ha estat el primer convidat de la segona temporada de Late Xou, el programa presentat per Marc Giró, on l'actor ha explicat les seves vivències en un viatge que va fer amb uns amics.

D'on venim: Aquest dilluns 9 d'octubre, Marc Giró ha estrenat la segona temporada de Late Xou, fent el salt de l'emissió de la desconnexió territorial a Catalunya a totes les comunitats autònomes a La 2 de RTVE.

  • Carlos Cuevas ha estat el primer convidat del programa per presentar La Ternura, una comèdia de Vicente Villanueva adaptada de l'obra teatral d'Alfredo Sanzol que tal com ha definit l'actor català és "una guerra de sexes molt divertida i escrita amb molta finor".

En detall: Giró ha proposat el joc de "Realitat o ficció?" a Cuevas i Ander Puig, actor també convidat a l'espai, moment en el qual Carlos ha explicat les seves vivències durant un viatge amb amics. Una història que, per cert, ha deixat sorpresos als allà presents.

Què en diu Carlos Cuevas: L'actor ha explicat que va ser l'any 2018 quan va viatjar amb amics a Indonèsia i va erupcionar el volcà de l'illa de Lombok, moment en el qual ells es trobaven en una illa ben a prop. Això és el que ha relatat Carlos Cuevas:

  • L'actor ha explicat que van viatjar il·lusionats per l'experiència quan, en arribar, va erupcionar un volcà i, durant el viatge, van viure "un total de 27 terratrèmols i dues alertes de tsunami".
  • Estant allà, Cuevas n'ha compartit que una de les alertes de tsunami va ser amb evacuació nocturna a les quatre del matí, fet que va provocar que l'alarma despertés immediatament a ell i un amic amb qui compartia habitació, espantant-los, juntament amb la resta de població.
  • L'actor ha relatat que, fins i tot, quan sortien de les habitacions, "va sortir un home nu".

A més, el protagonista de La Ternura ha explicat que, en sortir de l'edifici, es van trobar amb un senyor que venia de la platja dient que no hi havia aigua al mar, un dels efectes que anticipa un tsunami: "Estàvem espantats a punt de plorar".

  • Seguidament, van agafar unes motos i van anar fins a un turó on van esperar fins que van veure que els tremolors s'havien aturat.

Per últim: Una vegada explicada la història a Late Xou, l'actor català ha explicat que era certa i que va ser tot un ensurt el que van viure a Indonèsia.