La Jungla
Los Javis a 'El Hormiguero'
Foto: Los Javis a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Los Javis fan el salt a Hollywood després de l'estrena de 'La Mesías'

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Los Javis a 'El Hormiguero'
Foto: Los Javis a 'El Hormiguero' | Antena 3

Javier Calvo i Javier Ambrossi han visitat El Hormiguero aquest dimarts per a presentar La Mesías, el seu últim projecte que s'estrena aquest dimecres a Movistar Plus+. A més, la parella ha anunciat la creació d'una nova pel·lícula als Estats Units.

En detall: Movistar Plus+ estrena, aquest dimecres 11 d'octubre, els dos primers capítols de La Mesías, la sèrie creada per Los Javis que ells mateixos han descrit com "un thriller a la seva manera" a El Hormiguero.

  • La història tracta un drama familiar que explica la història d'una família des dels anys 80 fins a l'actualitat, amb tots els seus secrets i traumes després que una mare decidís tancar la seva família en una casa.
  • A més, la parella ha explicat que la pel·lícula està basada en històries reals que han transformat per crear la història, amb el fanatisme religiós i el poder de l'art com a ingredients clau de les persones que viuen tancades durant anys.
  • Els creadors de La Mesías han dit que no és la seva intenció "molestar ningú", després de ser preguntats per Motos respecte a si l'Església es pot molestar per la ficció: "Una cosa és la llibertat de creure i una altra col·locar-te en un púlpit i assenyalar una minoria".

A més, Los Javis han compartit també que ja treballen en un nou projecte a Hollywood, el que suposaria tot un repte professional en la seva gran trajectòria, amb la creació d'una pel·lícula als Estats Units que ja està signada i acordada.

Què en diuen: Els directors de Veneno han concedit una entrevista a la revista Shangay on han explicat que "porten desenvolupant una pel·lícula als Estats Units des de fa dos anys", consolidant d'aquesta manera el seu èxit en la ficció: "Una pel·lícula d'estudi molt gran".

  • Ambrossi ha explicat que la pel·lícula "ja està signada i avançada" i que podrien trigar a fer-la "tres o cinc anys".
  • D'altra banda, Calvo ha compartit un dels seus propòsits després de treballar molt amb sèries: “Ens toca sintetitzar el que creem, amb tot el que hem après. Tot i que no en hora i mitja, Javi. Ens sortirà una pel·lícula de dues hores i mitja", ha dit dirigint-se al seu marit.

Per últim: Al programa de Pablo Motos també han parlat de la seva relació lligada als aspectes professionals, que ha millorat amb el temps: "Al principi, quan vam començar a treballar junts, quan ell brillava en alguna cosa jo ho volia fer més". Tot i això, va arribar un punt en el qual la situació va canviar: "A poc a poc vaig anar adonant-me que el que havia de fer és focalitzar-me en el que tinc jo bo, a creure en el que jo faig bé. (...) A partir d'aquell dia, vaig començar a poder admirar allò que ell feia i vaig començar a brillar jo", ha afirmat Ambrossi.

  • Calvo ha resumit la clau per treballar en parella: "Saber en què l'altre és millor que tu i, en comptes de competir-hi, atresorar-lo".