La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

La mare de Shakira ingressada d'urgències a Colòmbia i delicada de salut

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant Shakira, que parla molt malament del pare de Gerard Piqué, no està vivint la seva millor època. I és que a la seva complicada situació amb Hisenda, a causa de tots els diners que li reclamen, se suma la delicada situació de salut dels seus pares, Nidia i William, que viuen a Barranquilla, a Colòmbia, lluny d'ella, que està instal·lada a Miami, en els Estats Units, des que es va separar de Gerard Piqué.

Què sabem? La mare de Shakira està delicada de salut i ha estat ingressada d'urgència en un hospital de Colòmbia. Una delicada situació per a la cantant, que està molt unida als seus progenitors que sempre li han donat molt suport, especialment durant els últims anys arran de la mediàtica separació amb Gerard Piqué, amb qui té dos fills, Milan i Sasha.

Què ha passat? Shakira està vivint a Miami des de fa temps. Però a causa de la delicada situació de la seva mare ha hagut d'agafar el seu avió privat i viatjar d'urgència fins a Colòmbia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

En detall: Tal com ha explicat la cadena de televisió Telemundo, la mare de Shakira ha estat ingressada a l'hospital després de trobar-se molt malament. Un problema de salut que va començar el passat divendres 13 d'octubre. Aquell mateix dia la mare de Shakira va ser ingressada a causa d'un problema a les seves cames. Per aquest motiu la cantant ha fet les maletes i ha viatjat d'urgència des de Miami fins a Colòmbia per estar amb ella en aquests moments i fer-li costat. La mare de Shakira pateix una trombosi en una de les cames. Una molèstia amb la qual ha hagut de ser tractada amb rapidesa per evitar que la cosa anés a més.

Per acabar: Wiliam Mebarack, el pare de Shakira, també està molt delicat de salut a causa de la seva avançada edat, ja que té més de 90 anys.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira