La Jungla
Foto: | Instagram
Ràdio

Presentador català i ex de 8TV recorda un terrible episodi amb Mercedes Milá

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Un presentador català i ex de la cadena privada 8TV, que ja ha deixat de funcionar, ha recordat un terrible episodi del passat. Un episodi que el català va viure amb la presentadora, també catalana, Mercedes Milá.

Què sabem? A moltes persones els fa gràcia Mercedes Milá perquè consideren que és un animal televisiu, que és molt espontània i que no té pèls a la llengua per dir el que pensa en tot moment. A moltes persones menys a un presentador català i ex de 8TV que guarda un terrible record d'ella que no aconsegueix treure's del cap.

Què ha passat? El presentador català, que actualment col·labora amb la cadena Telecinco, ha concedit una entrevista on ha recordat etapes del seu passat. Una d'aquestes etapes té a veure amb Mercedes Milá, que pròximament estrenarà un programa a Televisió Espanyola.

En detall: El presentador català que ha parlat de Mercedes Milá, i no precisament per a bé, ha estat Frank Blanco que ha estat lligat a 8TV durant dues temporades  on ha presentat el programa El Circ. Blanco, en una entrevista de ràdio a la Cadena SER, entre altres, ha recordat la seva època a l'emissora de ràdio 40 Principales. I precisament en aquella emissora va entrevistar un dia a la catalana Mercedes Milá. "Només l'havia vist una vegada a la meva vida, no teníem confiança i em va tocar amb la seva mà els meus testicles. Jo tenia molta por", ha explicat Blanco. "No podia sortir de la meva sorpresa. M'acabava de tocar els ous i jo això avui dia no sé si m'ho hauria pres bé sense tenir confiança".

Per acabar: Una situació que va deixar molt marcat a Frank Blanco. La catalana Mercedes Milá, de moment, no s'ha pronunciat al respecte. Unes paraules que no la deixen en bon lloc. Dirà alguna cosa? Respondrà a Frank Blanco? Demanarà perdó?

Categoria: La Jungla
Etiquetes: 8TV Ràdio