La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Les impagables vistes a tot Barcelona que té Jordi Cruz des de la seva mansió

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El cuiner i xef català, Jordi Cruz, es guanya molt bé la vida. El de Manresa ingressa molts diners gràcies als seus restaurants, a la publicitat amb diverses marques i també gràcies al programa MasterChef, de Televisió Espanyola, on exerceix com a jurat des de ja fa anys. Uns ingressos que han permès al català convertir-se en milionari.

Què en sabem? Jordi Cruz és una persona molt reservada amb la seva vida privada. Davant de les càmeres quasi mai parla del seu entorn íntim i a través de les xarxes socials tampoc ho fa, optant sempre per parlar de cuina i fer receptes pels seus seguidors. Tot i que alguna vegada, puntualment, sí que presumeix de parella, fill nounat, o de la seva espectacular mansió ubicada a la part alta de Barcelona.

Què ha passat? El de Manresa ha gravat amb el seu mòbil un vídeo d'ell assegut en el sofà de la seva mansió. Un vídeo on, a la vegada, presumeix de les espectaculars vistes que té de tot Barcelona des de casa seva.

En detall: Jordi Cruz es va convertir en pare a finals d'agost d'un fill que ell i la seva parella, Rebecca Lima, han posat Noah. Per aquest motiu el català intenta passar tot el temps que pot a Barcelona, on té una espectacular mansió ubicada a la zona alta. Un habitatge de la qual ha presumit a través del seu compte d'Instagram. Ho ha fet per mostrar les vistes que té des de casa seva, a través d'unes enormes finestres per les quals també entra molta llum. Jordi Cruz i Rebecca Lima són uns privilegiats. I és que des de casa seva veuen tota Barcelona, amb vista d'ocell. I també el mar. Sembla un mirador.

Per acabar: A banda de tenir un fill en comú, la parella també té un gat, que pel seu pelatge sembla un guepard. Un gat que es diu Nico. I precisament amb aquest gat és amb qui Jordi Cruz surt a la foto on presumeix de les espectaculars vistes de la seva mansió. "També em cau molt la bava amb aquest altre bebè de la casa, tot i que esgarrapi i em deixi ferides a melic", escriu Cruz.

Categoria: La Jungla