La Jungla
Bad Gyal a 'El Hormiguero'
Foto: Bad Gyal a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

La catalana Bad Gyal enamora amb un vestit espectacular a 'El Hormiguero'

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Bad Gyal a 'El Hormiguero'
Foto: Bad Gyal a 'El Hormiguero' | Antena 3

Bad Gyal ha estat la convidada d'aquest dijous a El Hormiguero, per presentar el seu nou disc La Joia. Una entrevista que aquesta vegada no s'ha vist eclipsada per les preguntes fora de lloc del presentador, i que ha permès brillar la convidada des del primer minut. També amb el vestit espectacular que duia.

Què en sabem? Bad Gyal ha anat a Antena 3 amb un conjunt que ha deixat molts espectadors sense paraules, un vestit llarg de reixeta i pedreria amb transparència i obertura a l'esquena i les espatlles. A sota hi portava un mono de color de carn, per fer l'efecte visual de nuesa. Aquest és el vestit espectacular de la cantant de Vilassar de Mar aquest dijous al programa de Pablo Motos:

En detall: Tan bon punt a sortit a la televisió, les xarxes socials s'han omplert de comentaris sobre l'outfit increïble de Bad Gyal:

Un altre apunt: L'altre aspecte que ha centrat bona part de l'entrevista és el canvi de vida de l'artista, que després d'anys fumant porros ha decidit deixar-ho. "Vaig estar un mes sense fumar i m'ha servit per deixar una dependència que em condicionava", ha explicat. Des d'aleshores està molt més centrada: "Cada vegada tinc més exigències i m'agrada complir els compromisos". Confessa també que ara només consumeix puntualment a l'estudi. "Per altres experiències prefereixo estar lúcida i viure-les al cent per cent".

Categoria: La Jungla