La Jungla
Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Laura Escanes sorprèn amb un nu integral: la foto d'Instagram de la qual tothom parla

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Laura Escanes sap com cridar l'atenció dels seus seguidors, tal com ha demostrat en les últimes hores amb una foto que no ha deixat ningú indiferent a Instagram. Una imatge totalment despullada a les Maldives.

Què en sabem? Tal com ha explicat ella mateixa, la foto és de fa tot just un any. A finals de gener de 2023, Laura Escanes va viatjar a les illes Maldives amb el seu nòvio d'aquell moment, Álvaro de Luna. La parella estrenava així la seva relació amb una escapada de luxe, que la influencer catalana va immortalitzar amb una imatge espectacular al resort on s'allotjaven.

Què diu? També a Instagram, Escanes recorda que "fa un any just era a la glòria". Destaca la data, del gener de 2023, perquè en només dotze mesos han canviat molt les coses, i si en aquell moment estava just al principi de la seva relació amb Álvaro de Luna, un any més tard ja no estan junts i ell li dedica cançons on la posa a caldo.

D'on venim? Fa només uns dies, Escanes publicava una altra foto similar, també sense roba i exactament al mateix lloc. En aquesta ocasió, amb la frase "només penso en", en referència a les vacances i la desconnexió. En cap cas va fer cap esment a Álvaro de Luna, amb qui sembla evident que ha acabat la relació de la pitjor manera.

Per acabar: Però no són tot males notícies. Malgrat el final abrupte amb el nòvio, i que no té dies de vacances a la vista, Escanes ha començat 2024 amb una bona notícia en l'àmbit laboral. La influencer de Barcelona ha renovat amb TV3, després del gran èxit aconseguit amb La travessa. Tal com va anunciar fa pocs dies la CCMA, la Laura es queda amb ells i presentarà una nova edició del seu reality d'aventures.