La Jungla
Marc Ribas, presentador de 'Joc de cartes'
Foto: Marc Ribas, presentador de 'Joc de cartes' | TV3
Televisió

'Joc de cartes', en castellà: estrena amb un famós presentador a la tele espanyola

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Marc Ribas, presentador de 'Joc de cartes'
Foto: Marc Ribas, presentador de 'Joc de cartes' | TV3

Batalla de restaurantes. Aquest és el nom que tindrà finalment la versió espanyola de Joc de cartes de TV3, que aquest dijous s'estrena en castellà a La Sexta buscant l'èxit que des de fa anys té entre els espectadors catalans.

Què en sabem? Si TV3 arrasa els dimecres amb Marc Ribas i Joc de cartes, que al seu torn és una adaptació del format internacional My restaurant rocks, La Sexta i la productora Zeppelin TV confien l'èxit de Batalla de restaurantes a un altre dels seus presentadors top, Alberto Chicote. El xef és un habitual d'altres programes de cuines a Atresmedia com el popular Pesadilla en la cocina, o també ¿Te lo vas a comer? i Top Chef. En un primer moment va transcendir que el nom del programa seria Juego de cartas, una opció finalment descartada.

En detall: El nou format s'estrena aquest dijous a les 22:30 hores de la nit, i buscaran el millor restaurant de tonyina vermella a Cadis. Per això es desplaçaran a quatre restaurants de la província: el Cicle i el Burlesque de la capital gaditana i el Villanos Bistró Canalla i Puerto Mío del Puerto de Santa María, que jugaran per un premi de 10.000 euros.

A més, el programa comptarà amb un total de vuit episodis aquesta primera temporada. Després de visitar Cadis, Chicote viatjarà a Vigo, Menorca, Saragossa, Gijón, Múrcia, Toledo i Madrid; per trobar la millor tonyina vermella, el millor marisc, la millor caldereta de llagosta, les millors migas, la millor favada, el millor caldero, la millor carn de caça i el millor cocido.

Per acabar: L'estrena de Batalla de restaurantes coincideix amb el final de temporada de Joc de cartes aquesta setmana a TV3, la setena que Marc Ribas condueix amb gran èxit d'audiència, i que ha convertit el format gastronòmic en el programa més vist dels dimecres a Catalunya.