La Jungla
El plató del Circ de Frank Blanco
Foto: El plató del Circ de Frank Blanco | 8tv
Televisió

El presentador més famós de 8tv mostra el seu fill el dia que fa 13 anys: són clavats

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
El plató del Circ de Frank Blanco
Foto: El plató del Circ de Frank Blanco | 8tv

Martín Blanco. Així es diu el fill gran de Frank Blanco, que aquest dilluns 5 de febrer ha fet 13 anys. Per celebrar-ho, el presentador del mític Circ de 8tv ha compartit una foto dels dos a Instagram, una prova gràfica que demostra que s'assemblen moltíssim.

Què en sabem? Frank Blanco i la seva dona Sira Fernández són pares de dos nens. Martín, el gran, feia 13 anys aquest dilluns; mentre que el petit Mateo en farà 12 aquest any. A Instagram, el pare ha compartit aquesta foto amb el primer, que mostra que tenen els mateixos ulls, nas i boca. Són clavats:

Què diu? En la dedicatòria al Martín, Frank Blanco escriu que "l'amor a un fill no té límits" i celebra poder descobrir a poc a poc "la gran persona" en la qual s'està convertint. "Quina sort de ser el teu pare, t'estimo", es felicita.

D'on venim? Frank Blanco ha format una família preciosa, de la qual presumeix sovint a les seves xarxes socials. Una història que va començar fa 15 anys, quan va conèixer la seva dona Sira Fernández.

Per acabar: Amb el final de la temporada de tele el passat mes de juny, El Circ de 8tv es va acomiadar per sempre. Però Frank Blanco continua treballant. El presentador de Barcelona va anar a Telecinco per substituir Emma García a Fiesta durant els mesos d'estiu, i actualment se'l pot veure a TardeAR i GH Dúo.