La Jungla
Álvaro Soler i Melanie Kroll anuncien que seran pares
Foto: Álvaro Soler i Melanie Kroll anuncien que seran pares | Instagram
Famosos

El cantant català Álvaro Soler serà pare: emotiu anunci amb la seva dona model i famosa

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Álvaro Soler i Melanie Kroll anuncien que seran pares
Foto: Álvaro Soler i Melanie Kroll anuncien que seran pares | Instagram

Álvaro Soler i Melanie Kroll seran pares del seu primer fill junts, tal com han anunciat ells mateixos en les últimes hores i quan encara no fa un any que van casar-se.

Què en sabem? Aquest diumenge a la tarda, Álvaro Soler i Melanie Kroll compartien la notícia del seu embaràs amb un tendre vídeo a Instagram. Des d'una platja, llegint un diari que anuncia en portada que tindran un fill, amb una foto de l'ecografia i un petó al final a la panxa d'ella. Aquest és el vídeo del qual tothom parla:

D'on venim? Álvaro Soler i la model alemanya Melanie Kroll van començar la seva història d'amor el juliol de 2022. El de Sant Cugat sortia d'una relació de cinc anys amb la també cantant Sofía Ellar, i des d'aleshores les coses van anar molt de pressa, fins al punt que es va casar amb la seva nòvia nova mesos més tard.

En detall: La parella va passar per l'altar el maig de 2023. Un casament civil a Alemanya, on viuen junts sense oblidar Catalunya, perquè ella va dur dos vestits de Rosa Clará que Principal va mostrar en aquest article.