La Jungla
Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Shakira confirma que està enamorada de nou (en una altra cançó contra Piqué)

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Un any i mig després de la seva mediàtica ruptura amb Gerard Piqué, Shakira admet que podria haver-se tornat a enamorar. Ho fa en una de les cançons del seu proper àlbum, que sortirà a la venda el 22 de març.

Què en sabem? Entre les 17 cançons del nou disc hi ha èxits coneguts contra Piqué, com els temes amb Bizarrap o Karol G. Però si n'hi ha un que ha cridat l'atenció és el que ha avançat en les últimes hores, Nassau, perquè és la cançó on per fi confessa que s'hauria enamorat de nou després de trencar amb el pare dels seus fills.

Què diu? Shakira ha compartit una part de la lletra a través d'Instagram, i diu això: "Yo que había prometido que nunca más volvería a querer, apareciste tú a sanar las heridas que dejó aquel. Eso lo tenía cerrado con llaves y con candado, pero qué hago me gustas demasiado".

En detall: La nova cançó de Shakira llança un nou dard contra Piqué, però afegeix un element nou, el possible enamorament d'un altre home que li hauria fet superar l'exfutbolista del Barça.

D'on venim? Des que va trencar amb Piqué, alguna premsa del cor ha relacionat l'artista colombiana amb famosos de la talla de Lewis Hamilton, Tom Cruise, Jimmy Butler o Julian Edelman. La cantant no ha confirmat la seva relació de parella amb cap d'ells, però encara té temps de publicar noves cançons per fer-ho. Fins que no s'animi continuarà el misteri sobre el nòvio de Shakira.