La Jungla
Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Laura Escanes, farta: l'allau de crítiques que ha hagut de suportar per un topless a la platja

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Laura Escanes es troba al centre d'una polèmica no buscada per un posat a la platja fent topless, unes imatges que han aixecat polseguera i li han valgut fortes crítiques a internet.

Què en sabem? Aquesta Setmana Santa, Laura Escanes ha compartit amb els seus seguidors un vídeo al mar, posant al damunt d'unes roques sense la part de dalt del bikini. Un topless innocent que ha encès un debat lamentable a les xarxes socials.

Què diuen? El vídeo de la presentadora de La Travessa de TV3 ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, i ha generat centenars de comentaris. Lamentablement, la majoria són molt crítics. "Se t'oblida que ets mare", "Quina necessitat tens d'ensenyar, tenint una nena?" o "Ja no saps què fer per cridar l'atenció" són alguns dels missatges que ha hagut de llegir.

En detall: Un detall que ha passat inadvertit a molts dels seus seguidors és precisament qui grava les imatges. Són de les vacances de l'estiu passat, i sembla que darrere de la càmera hi hauria Álvaro de Luna. Precisament contra el seu ex carregava fa uns dies, farta que ell es presenti públicament com la víctima de la ruptura.