La Jungla
Influencers

Dulceida mostra el sofà gegant a la seva nova casa amb Alba Paul (i els fans al·lucinen)

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts

Dulceida continua decorant el seu nou pis temporal per l'etapa que ha començat fa pocs mesos a Madrid, mentre espera que acabin definitivament les obres de la casa que ha comprat. En les últimes hores, la influencer ha mostrat com li està quedant la sala d'estar, amb un sofà que és una meravella.

Què en sabem? A través de sis fotos d'Instagram, Dulceida ha mostrat el sofà de la casa Sklum que ha triat per decorar la sala. Com que té una peça mòbil, es pot transformar a gust del consumidor. En forma d'u o d'ela, fer-lo més o menys ample... Aquí totes les fotos amb cadascun dels resultats:

A més, en els últims mesos Dulceida ha anat ensenyant cada estança del seu nou pis madrileny. És molt lluminós, pintat gairebé tot de blanc per augmentar aquesta sensació, i destaca també per ser diàfan, sense portes, i molt espaiós.

  • Rebedor: Tot just a l'entrada s'hi pot veure la cuina i el menjador i dreta i esquerra, així com els separadors entre estances amb fusta.
  • Sala d'estar: Estil minimalista. Destaca el sofà de tonalitats grises i les prestatgeries de color blanc.
  • Cuina: Oberta d'estil americà, té un menjador integrat amb taula i cadires i comunica amb la sala d'estar.
  • Habitació: Destaca la paret de maó amb els colors blancs de la resta de l'estança, el llit de matrimoni i les tauletes de nit. També hi ha un tocador.
  • Lavabo: Dutxa amb mampara de vidre, contrasta amb el blanc la paret color mostassa.
  • Vestidor: Igual que al pis de Barcelona, Dulceida té tota una sala carregada de roba que apareix al final del vídeo.

Per acabar: Dulceida tira endavant la decoració del pis mentre avança també el seu embaràs amb Alba Paul. La parella va revelar a principis d'abril que espera el seu primer fill, del qual ja coneixen el sexe i l'anunciaran aquest cap de setmana a la seva família.

Categoria: La Jungla