La Jungla
Marc Márquez, als premis Laureus
Foto: Marc Márquez, als premis Laureus | Instagram
Famosos

Marc Márquez i la seva nòvia Gemma Pinto, enamorats a la catifa vermella dels Laureus

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Marc Márquez, als premis Laureus
Foto: Marc Márquez, als premis Laureus | Instagram

Marc Márquez ha pujat a l'escenari del palau de Cibeles aquest dilluns, per entregar un dels premis Laureus 2024. Abans, el pilot de Cervera ha desfilat per la catifa vermella, centrant tota l'atenció dels fotògrafs amb la seva nòvia Gemma Pinto.

Què en sabem? En el millor moment de la seva relació de parella, després d'un any junts, Marc Márquez i Gemma Pinto s'han deixat veure somrients i enamoradíssims a la catifa vermella dels Laureus. Ell, molt elegant amb esmòquing; i ella, radiant amb un vestit negre de tub i una gran flor blanca, disseny de Natalia Però.

D'on venim? Márquez viu des de fa mesos amb la seva nòvia Gemma Pinto, amb qui acaba de fer un any de relació. El pilot en va parlar fa poques setmanes a DAZN, quan deia que l'aparició de la influencer a la seva vida ha estat un revulsiu, i assegurava que l'horitzó que planteja en la seva nova relació és "que sigui per sempre". "He tingut la sort de conèixer una noia meravellosa que m’ajuda i em fa sentir molt feliç. Això ajuda a tenir una calma important", deia a la mateixa entrevista.

Per acabar: El pilot de Cervera era als premis Laureus per entregar el premi Esportista Revelació a Jude Bellingham. A l'escenari hi havia també Carlos Alcaraz, guanyador en la mateixa categoria el 2023, que duia el guardó pel seu successor.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Moda Esport