Open Melon
Foto: | Europa Press
Cas Negreira

Puigneró diu sentir-se representat en Laporta: "Gràcies per no arrugar-te"

Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Jordi Puigneró s'ha volgut sumar a l'onada de reaccions a la polèmica roda de premsa del president del FC Barcelona, Joan Laporta, arran de la campanya mediàtica contra l'entitat barcelonista arran del cas Negreira.

En detall: L'exvicepresident del Govern de la Generalitat, fulminat pel president Pere Aragonès per la greu crisi que va travessar l'executiu abans de la sortida de Junts, estableix un paral·lelisme entre l'actualitat esportiva i la política, i es desfà en elogis al dirigent culer.

  • Concretament, ha recordat l'Operació Catalunya (la trama política i policial de l'Estat contra polítics i entitats catalanes per frenar l'independentisme) i ha aprofitat per batejar la campanya contra el Barça: "Operació FC Barcelona".
  • També ha elogiat Joan Laporta en agrair-li que no "s'arrugui" en aquests moments tan durs per a l'entitat blaugrana. I diu sentir-s'hi representat.

Què diu? Aquest és el missatge que Puigneró ha penjat al seu compte de Twitter:

  • "De l'"Operació Catalunya" a l'"Operació FC Barcelona". Gràcies, Joan Laporta, per no arrugar-te davant de tanta infàmia. Em representes".

Reaccions: Twitter s'ha omplert de respostes a la piulada de l'exvicepresident del Govern i actual número cinc de Junts a les eleccions a Sant Cugat del Vallès.

  • "Si fes com vosaltres al 2017, segur que estaria buscant una solució pactada amb el Real Madrid. Botiflers!"
  • "Hauríeu tingut la valentia d'en Laporta el 27-O i ja seríem independents. Ho teníem tot a favor. Va ser una llàstima no aprofitar-ho".
  • "Però què collons dius? Esteu torrats".

D'altra banda: Un altre pes pesant de Junts també ha recorregut a les xarxes per fer referència al tema. Es tracta de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, també vinculant els atacs al Barça amb Catalunya.

  • "El que Madrid està fent amb el Barça, tant la persecució com l’esforç per imposar un relat oficial en què els opressors són víctimes de l’oprimit, és el mateix que porten fent des de fa dècades amb Catalunya".

Context: Tot plegat, un dia després de la roda de premsa de Joan Laporta, en què ha carregat contra el Real Madrid i ha insistit en la innocència del club.