Open Melon
Imatge de l'assalt al RCDE Stadium
Foto: Imatge de l'assalt al RCDE Stadium | EFE
Escàndol

Segona renúncia d'un candidat del PP per l'assalt al camp de l'Espanyol

Temps de lectura: 1 minut
Imatge de l'assalt al RCDE Stadium
Foto: Imatge de l'assalt al RCDE Stadium | EFE

El segon candidat del Partit Popular (PP) que ha transcendit que va participar en la invasió de l'estadi de l'Espanyol ha renunciat, seguint els passos del primer.

Per què és important? L'assalt per part dels radicals a l'RCDE Stadium per interrompre la celebració del títol de lliga del FC Barcelona és un autèntic escàndol que es traduirà en una dura sanció per al club blanc-i-blau.

Què en sabem? Es tracta de Carlos Ferrer-Calbetó, el número 11 de la llista popular a Cerdanyola del Vallès (Barcelona). 

  • Segons ha sabut Europa Press de fonts del partit, ha renunciat a formar part de la candidatura, després que hagi estat identificat com a una de les persones que van saltar al camp del RCDE Stadium.

D'on venim? El PP ja va forçar la renúncia del candidat número 9 a Sant Joan Despí (Barcelona), Yago Darnell. El seu cas és encara més greu, ja que va llançar a terra una càmera de televisió  mentre assaltava la gespa.

Mentrestant: El Govern s'ha pronunciat sobre els fets que es van viure a l'estadi en el partit contra el Barça quan un grup d'ultres va envair el camp. "Els fets són tan vergonyosos com preocupants", ha dit la portaveu Patrícia Plaja.

Categoria: Open Melon
Etiquetes: PP Espanyol Eleccions