Societat
La monja Sor Lucía Caram
Foto: La monja Sor Lucía Caram | Alberto Paredes / Europa Press
Polèmica

Sor Lucía Caram, sobre el gag de la Verge del Rocío: "S'han passat tres pobles"

Temps de lectura: 2 minuts
La monja Sor Lucía Caram
Foto: La monja Sor Lucía Caram | Alberto Paredes / Europa Press

La religiosa Sor Lucía Caram també s'ha pronunciat sobre la polèmica amb el gag de la Verge del Rocío del programa Està passant de TV3.

Per què és important? Un gag del programa Està Passant de TV3, dirigit pel periodista Toni Soler, ha fet esclatar la polèmica. Fins i tot, la Fundació Abogados Cristianos ha presentat una denúncia formal contra el gag.

Què diu? La religiosa ha parlat de la polèmica a Rac1 on ha apuntat que "s'han passat tres pobles".

  • Caram ha afegit que li ha semblat “grotesc” i que no va poder acabar ni de veure el vídeo.
  • "Sentit de l'humor, sí, però també respecte per la gent", ha explicat.
  • Sor Lucía Caram també ha lamentat que el gag "entri en política" i que això provocarà que a Andalusia es deixi de parlar de temes que realment són rellevants.

A més: La religiosa ha expressat que si algú "s'ha sentit ofès, s'ha de demanar disculpes. Molta gent s'ha sentit malament".

Context: El programa va fer una paròdia de la Verge del Rocío el passat 4 d'abril, abans de la Setmana Santa. Diferents associacions i formacions polítiques han titllat el gag d'irrespectuós i demanen que TV3 es disculpi públicament. 

  • Aquest dimarts, després de tornar de vacances de Setmana Santa, Toni Soler s'ha quedat a gust durant la darrera emissió de l'Està Passant, i ha fet una defensa de l'actuació i del seu equip pels incomptables atacs que estan rebent. 
  • Soler ha exigit disculpes del president de la Junta d'Andalusia, Juanma Moreno, entre d'altres: "Exigim disculpes al president d'Andalusia per acusar-nos de menysprear els andalusos. És mentida, és irresponsable i demagògic. I als polítics d'aquí i d'allà que han aprofitat tot això per arreplegar miserablement quatre vots; dos en el cas de Ciutadans".
Categoria: Societat