Societat
Platja del Canyadell a Torredembarra
Foto: Platja del Canyadell a Torredembarra | Fèlix González | Flickr
Escapada

El poble a una hora de Barcelona amb una platja tranquil·la rodejada de pins

Temps de lectura: 3 minuts
Platja del Canyadell a Torredembarra
Foto: Platja del Canyadell a Torredembarra | Fèlix González | Flickr

El litoral català està ple de platges i cales amagades ideals per desconnectar i refugiar-se de la calor durant la temporada d'estiu. Un dels municipis costaners amb platges més tranquil·les es troba a la comarca de Tarragonès. La seva localització, a primera línia de la Costa Daurada, fa del poble un dels indrets amb més encant del litoral català. 

En detall: Torredembarra és un dels municipis que banya el Mediterrani i compta amb platges perfectes per remullar-se i passar un dia de platja. 

Entorn natural i gastronomia 

Torredembarra es troba en un entorn natural a menys de 20 quilòmetres de Tarragona. El municipi costaner compte amb diferents platges i ecosistemes dunars verges per desconnectar i passejar-hi. 

  • La gastronomia del municipi és una de les més destacades de la zona. Els seus restaurants, especialitzats en la cuina tradicional catalana, fan del municipi un referent gastronòmic dins de Catalunya. 

A més, Torredembarra compte amb un important vessant arquitectònic amb interessants construccions com la Torre de la Vila, diversos contraforts, portals de les antigues muralles, el castell renaixentista de l'Ajuntament i l'església parroquial de Sant Pere Apòstol. 

  • Un municipi costaner ideal per passejar-hi i perdre's pels seus carrers. 

Les millors platges de Torredembarra 

Torredembarra és un dels municipis més destacats de la Costa Daurada. La població posa al servei dels visitants un entorn natural únic amb àmplies platges, com la de La Paella i la del barri Marítim. 

En detall: Però sense dubte, una de les millors platges de la localitat tarragonina és la platja del Canyadell, la més petita del municipi. 

  • La platja, d'uns 60 metres de longitud, és de sorra fina i daurada amb aigües cristal·lines i tranquil·les. 
  • Aquesta petita cala es troba rodejada de penya-segats de roques i vegetació típica del Mediterrani, on destaquen els pins. 
  • La platja del Canyadell destaca per la seva bellesa i la seva tranquil·litat. 

Com arribar a la platja del Canyadell 

Arribar a la platja del Canyadell és fàcil. Es pot arribar a peu, en cotxe o amb autobús. T'expliquem com arribar a Torredembarra: 

  • Cotxe: Una de les rutes més ràpides per arribar a Torredembarra des de Barcelona és agafar la C-32 i a Sant Vicenç de Calders incorporar-se a l'AP-7. Un cop a l'autopista s'ha de sortir per la sortida 32 i entrar al municipi costaner. 
  • Tren: Els trens Regionals de Renfe fan parada a Torredembarra. Des de la capital catalana es tarda una hora justa. 

La platja del Canyadell es troba entre la platja d'Altafulla i el municipi de Torredembarra. 

Plans similars: Et proposem altres escapades espectaculars que pots fer a Catalunya:

Categoria: Societat