En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

Pugen les temperatures

Pugen les temperatures

Tot i els núvols de diumenge, i la baixada general de temperatures d'aquest dilluns a la matinada, avui les temperatures pujaran: sobretot a l'interior de Catalunya, Ponent i Terres de l'Ebre. 

Durant el matí hi haurà presència de boira cap a Lleida i la vall de l'Ebre. A la resta del país, sol i alguns núvols per acabar el dia. 

21:58

Final del partit. Brasil goleja Corea de Sud 4 -1 i arribar als quarts de final del Mundial de Qatar.

21:15

Ja pots llegir la newsletter amb les claus del dia. Sortir ben informat/da, avui t'ocuparà 1:30 min 

Revisió dels indults | Més cartes sospitoses | Els retards a Rodalies

20:31

Richarlison no perdona i fa el tercer per als brasilers. Corea del Sud ho té ben complicat per seguir donant la sorpresa en aquest Mundial. 3-0, minut 30.

20:14

Neymar posa el segon de penal! Brasil 2-0 Corea del Sud, minut 12.

20:10

El Brasil estrena el marcador al minut 6! Vinicius marca l'1-0 pocs minuts després que comenci el partit.

20:00

Comença el Brasil - Corea del Sud. Els de Neymar i Raphinha volen aconseguir el passi als quarts de final del Mundial, poques hores després que Croàcia hagi vençut el Japó a la tanda de penals.

19:17

Trànsit. Retencions a les carreteres C-58, C-33, A-2, B-30, i  a les Rondes 

18:43

Croàcia es classifica per als quarts del Mundial! Modric i companyia han batut als japonesos a la tanda de penals després d'empatar 1-1. Així, se sumen als argentins, holandesos, anglesos i francesos, que també avancen de fase.

18:16

Més de 30.000 persones assisteixen al Cruïlla Tardor. El concert de Rita Payés a l'Auditori de Barcelona ha estat l'encarregat de tancar el cicle, on també han actuat grups com Carolina Durante i el raper Rayden.

17:52

Croàcia i el Japó se'n van a la pròrroga. L'1-1 al minut 90 fa estrenar la primera mitja hora extra d'aquest Mundial.

17:13

Empata Croàcia al Japó en la lluita per la classificació als quarts del Mundial. Perisic posa l'1-1 al marcador amb un gran cop de cap per batre el porter nipó al minut 58.

17:02

El consolat d'Ucraïna a Barcelona també ha rebut un sobre amenaçador, com altres edificis estratègics arreu d'Espanya. En aquest cas, aquest porta ulls d'animals a l'interior.

15:58

Arrenca el Croàcia-Japó a vuitens de final del Mundial! La selecció de Luka Modric s'enfronta al Japó que va fer patir Espanya.

14:32

Junts veu "essencial" la continuïtat del Hard Rock i reclama que "quedi clar" als pressupostos. 

14:15

El govern espanyol transfereix 55 milions a Catalunya per crear 3.600 places de 0 a 3 anys en escoles bressol.

13:40

Detenció. La Policia Local de la Jonquera (Alt Empordà) ha detingut una persona al carrer Major que portava bosses amb cocaïna, heroïna i marihuana. Els fets van tenir lloc aquest dissabte al matí quan els agents van veure el detingut amb una actitud sospitosa caminant pel carrer. 

12:31

Voluntariat. Més de 20.500 persones fan voluntariat a Creu Roja per fer front a les demandes socials actuals. La majoria són dones i el 23% de tots els voluntaris tenen entre 20 i 30 anys.

11:34

Detenció. Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes pel crim de la maleta a un contenidor de Barcelona. 

10:35

Vaga. Vueling anul·la 27 vols dilluns a l'aeroport de Barcelona per la vaga de tripulants de cabina. L'aerolínia operarà 116 dels 143 trajectes programats a la capital catalana, el 81% dels previstos.

08:08

Vaga. Piquets a les entrades de Mercabarna per bloquejar els accessos del mercat majorista. Aquest dilluns és el primer dia de vaga convocat per CCOO de Catalunya en el sector majorista de fruites i verdures. 

07:33

Enquesta. El PP retrocedeix i el PSOE fregaria la majoria absoluta amb els seus socis d'investidura.

06:45

Temps. Fred durant la matinada amb temperatures baixes. Però els termòmetres pujaran i marcaran temperatures més altes que ahir, sobretot a Ponent i Terres de l'Ebre. Sol durant el dia i a la tarda presència d'alguns núvols.