La Jungla
Un operari retira les pintades a favor de Manel Vidal als murs de TV3
Foto: Un operari retira les pintades a favor de Manel Vidal als murs de TV3 | Ivan Parellada
Televisió

Pintades a favor de Manel Vidal als murs de TV3: "Responem a la censura contra 'Zona Franca'"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Un operari retira les pintades a favor de Manel Vidal als murs de TV3
Foto: Un operari retira les pintades a favor de Manel Vidal als murs de TV3 | Ivan Parellada

Un operari s'afanyava aquest dimarts al matí a eliminar les pintades, als murs exteriors de TV3, a favor de Manel Vidal, acomiadat de Zona Franca per un acudit sobre el PSC i una esvàstica. L'acció ha estat reivindicada per Arran.

Què sabem? L'agrupació d'Arran –organització juvenil vinculada a la CUP– a Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern ha fet pintades aquesta nit a les parets de TV3. El col·lectiu acusa la televisió pública de "censura" contra el programa Zona Franca, i diu que és "dòcil al règim encarnat pel PSC".

En detall: A les pintades s'hi podia llegir les frases "Manel Vidal, víctima dels GAL", en un estrany joc de paraules que fa referència als vincles entre la guerra bruta contra ETA i el PSOE, i "Menys Rahola i més Vidal", que assenyala també l'actual copresentadora d'El Fax de 8tv i antiga col·laboradora de TV3.

A més, poques hores més tard un treballador retirava els missatges de la paret (la que dona al carrer d'Oriol Martorell de Sant Joan Despí) amb més pintura. Així ho han captat alguns vianants:

D'on venim? Aquest dilluns, Joel Díaz va anunciar la seva decisió de plegar de presentador de Zona Franca després de l'acomiadament, dijous passat, de Manel Vidal al seu programa. Minuts més tard també feia pública la seva renúncia el guionista Magí Garcia.

Per acabar: Aquesta setmana, i després de la dimissió de Joel Díaz, TV3 no emetrà Zona Franca. A través d'un comunicat aquest dilluns, la televisió pública va "lamentar" la decisió del de Santa Coloma de Gramenet i es va comprometre a "estudiar la continuïtat del programa" amb un altre presentador.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió CUP