La Jungla
Pablo Urdangarin, en una imatge d'arxiu
Foto: Pablo Urdangarin, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Monarquia

Pablo Urdangarin i la nòvia: publicades les fotografies fent-se petons a Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Pablo Urdangarin, en una imatge d'arxiu
Foto: Pablo Urdangarin, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Una setmana després de la notícia sobre la nova nòvia de Pablo Urdangarin, les fotografies que ho demostren han vist la llum. Es tracta de tres imatges de la parella fent-se petons en una botiga de Barcelona.

Què sabem? Les fotos han sortit publicades aquest dimarts a Vanitatis, però són de fa gairebé dues setmanes. Es van fer en una botiga de roba femenina "molt coneguda" —el digital no especifica quina— de la capital catalana dimecres 1 de març a la tarda.

D'on venim? Va ser el cap de setmana passat quan Socialité de Telecinco va revelar que un fotògraf havia enxampat Pablo Urdangarin fent-se petons amb una noia a Barcelona, i que en pocs dies sortirien publicades en algun mitjà.

  • És la primera vegada que el fill de la infanta Cristina es deixa veure públicament amb qui seria la seva nòvia.

En detall: Després que el programa del grup Mediaset expliqués que Pablo Urdangarin havia estat vist amb una actitud molt afectuosa amb una noia, periodistes d'Europa Press li van preguntar per aquest tema a la sortida del seu últim partit d'handbol amb el FC Barcelona. 

  • "Diuen que t'han vist enamorat pels carrers de Barcelona. És veritat? Estàs feliç?".
  • "Sí, estic content, gràcies".

A més, no es coneix fins ara la identitat de la noia que acompanya Pablo Urdangarin a les imatges, i la seva cara surt pixelada a les fotografies per mantenir el seu anonimat.

Per acabar: Pablo Urdangarin és notícia també per la situació familiar, en ple procés de divorci dels pares. La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin volen esperar que la germana petita, Irene Urdangarin, faci 18 anys el proper mes de juny per signar els papers.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia