La Jungla
Amaia Montero, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Amaia Montero, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Amaia Montero reapareix, set mesos després de l'ingrés i amb detalls de la recuperació

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Amaia Montero, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Amaia Montero, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Amaia Montero es troba encara en procés de rehabilitació, després que un problema de salut mental obligués a ingressar-la en un centre el passat mes d'octubre. Ha passat més de mig any des d'aleshores, i la cantant ha reaparegut públicament per mostrar la seva recuperació.

Què en sabem? Aquest dilluns, Amaia Montero ha compartit al seu compte d'Instagram la primera fotografia després de set mesos. Una imatge d'ella mateixa fent broma amb el seu amic i exnòvio Gonzalo Miró. La imatge va acompanyada de la cançó I'll be there for you, de The Rembrandts, banda sonora de la sèrie Friends i que diu literalment "seré allà per tu".

En detall: Gonzalo Miró ha parlat aquest cap de setmana de l'estat de salut d'Amaia Montero, que progressa adequadament. Preguntat per la premsa, ha explicat que l'exvocalista de La Oreja de Van Gogh està gairebé preparada per tornar a la seva vida normal, i que aviat es deixarà veure de nou.

Què diu?

  • "Crec que aviat tindrem notícies d'ella. Cada cop queda menys i tots desitgem que torni amb força".
  • "És evident que està molt millor, i veurem la seva millor versió d'aquí a poc".
  • "No vull ser jo qui posi una data, però la veurem aviat sobre un escenari".

A més, Gonzalo Miró deixa clar d'aquesta manera que Amaia Montero està disposada a tornar cantar en públic quan rebi l'alta, un dels neguits que han expressat els seus fans aquests últims mesos.

D'on venim? El 14 d'octubre de 2022, Amaia Montero despertava la preocupació dels fans i el seu entorn amb una fotografia despentinada i molt desmillorada físicament. Als 46 anys, la cantant guipuscoana es declarava "destruïda". Poc després, la família l'ingressava a la Clínica de Navarra (Pamplona).

  • La seva germana Idoia va ser l'encarregada d'atendre aleshores els mitjans per donar l'última hora del seu estat de salut. Es va limitar a explicar que no passava "un bon moment personal".
Categoria: La Jungla