La Jungla
Alejandra de Rojas, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Alejandra de Rojas, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Alejandra de Rojas, ensorrada: la crisi que travessa en plena tempesta per l'emèrit

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Alejandra de Rojas, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Alejandra de Rojas, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram

Alejandra de Rojas manté que no és filla del rei Joan Carles. L'aristòcrata i model és al centre del focus mediàtic, des que dijous 27 d'abril fos publicat que l'emèrit podria ser el seu pare. Després de negar aquestes informacions, a través d'un comunicat, ara se sap que travessa una crisi personal.

Què en sabem? Quan han passat sis dies de la publicació d'El Confidencial, Alejandra de Rojas omple aquest dimecres les portades de la premsa del cor. Amb especial protagonisme a ¡Hola! i Lecturas, que revelen que es troba ensorrada i aïllada, buscant refugi a casa seva a Toledo.

En detall: Segons ¡Hola!, Alejandra de Rojas va donar per acabat el seu viatge a Astúries quan dijous van començar a aparèixer les primeres informacions que podia ser filla secreta de l'emèrit. Havia viatjat al Principat a la recerca de tranquil·litat, perquè travessa un mal moment personal, però va tornar a casa quan va veure el seu nom a la premsa. Des del seu domicili, va emetre el comunicat amb el qual desmenteix la relació de consanguinitat amb l'exmonarca.

A més, la mateixa revista assegura que es troba totalment "ensorrada". Un escenari que també apunta Lecturas. Fonts del seu cercle proper manifesten que ni tan sols té forces per agafar el telèfon, que no para de sonar.

Un altre apunt: Joan Carles i Charo Palacios, mare de l'Alejandra, es van conèixer de joves quan estiuejaven a Sanxenxo. La comtessa de Montarco va anar fins i tot al casament de l'aleshores Príncep d'Astúries amb Sofia. Així, fonts de l'entorn de Rojas apunten que la model és coneguda de la família des de petita. Diuen que és "amiga íntima de María Zurita —neboda de l'emèrit— des que eren nenes", i que "la infanta Margarita l'adora". Tot i això, neguen també que siguin pare i filla: "Quan va morir la mare, el rei va ser molt carinyós amb l'Alejandra. L'ha vist créixer. Lògicament es veien poc. Senzillament, la va veure créixer com veuen créixer les persones els fills dels seus amics".

Per acabar: Aquest dilluns, dia 1 de maig, Alejandra de Rojas trencava el silenci amb un contundent comunicat a l'agència EFE. L'empresària lamenta el "mal irreparable" a la seva família. Fa esment especial als seus pares, Eduardo de Rojas i Charo Palacios, de qui diu que "el seu honor" està intacte pels que els van conèixer; i avança possibles accions legals.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Monarquia