La Jungla
Camilo Blanes i dos amics, de festa aquest cap de setmana
Foto: Camilo Blanes i dos amics, de festa aquest cap de setmana | Instagram
Famosos

Camilo Blanes parla per primer cop: nova nit de festa i fotos molt preocupants

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Camilo Blanes i dos amics, de festa aquest cap de setmana
Foto: Camilo Blanes i dos amics, de festa aquest cap de setmana | Instagram

Camilo Blanes ha trencat el silenci. Després de diversos dies de molta preocupació per la seva salut mental, el fill de Camilo Sesto ha respost els mitjans de comunicació que l'esperaven a la porta de casa després d'una nova nit de festa.

Què en sabem? Aquest cap de setmana, Camilo Blanes ha sortit per fi de la casa on viu a Torrelodones (Madrid), que va heredar del seu pare. Amb una perruca rossa, ha assegurat que es troba "molt bé". També ha confirmat que aquests dies l'ha visitat la seva nòvia Christina Rapado, i ha ironitzat sobre la possibilitat de casar-se. Aquí el moment.

En detall: Tot això, coincidint amb un nou cap de setmana de festa a casa. En les últimes hores, Camilín hi ha tornat amb la publicació de noves fotos que generen encara més preocupació. Disfressat amb dos amics i mostrant clarament que ha perdut la majoria de les dents.

D'on venim? A finals d'abril, Camilo Blanes evidenciava per primera vegada el seu moment personal delicat, amb unes fotografies amb les dents picades, perruca de cabells llargs i roba de dona. Pocs dies més tard, la preocupació creixia encara més amb noves imatges de la brutícia a l'interior de casa seva.

A més, la seva mare ha advertit recentment a Telecinco que la vida del seu fill "està en perill" i que es troba en una situació "lamentable". Legalment, no hi pot fer res, així que de moment espera que algú intervingui, sense èxit.

  • Un altre testimoni exposava fa pocs dies a Semana que Camilo Blanes havia patit "atrocitats" durant la seva infantesa, i que els problemes d'ara en són la conseqüència.

Per acabar: La voràgine autodestructiva del fill de Camilo Sesto sembla no tenir aturador. Mentre el seu entorn observa impotent com empitjora el seu estat físic i mental, Camilín ha fet ara una passa més en aquest procés tan perjudicial i es fa dir d'una altra manera: Sheila Devil. Camilo Blanes ja és història.

Categoria: La Jungla