La Jungla
Toni Soler a l''Està passant'
Foto: Toni Soler a l''Està passant' | TV3
Televisió

Toni Soler, sobre el seu futur a la televisió: "Penso en la retirada"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Toni Soler a l''Està passant'
Foto: Toni Soler a l''Està passant' | TV3

Toni Soler, el presentador de TV3, ha visitat El món a RAC1 juntament amb Roger Rubio, director del Polònia, per parlar dels millors gags del programa. A més, Soler s’ha sincerat respecte a la seva retirada, entre altres temes.

D’on venim: Si a finals del darrer any Soler parlava del seu passat a TV3 i confessava que “s’estava avorrint”, el presentador de TV3 ha reconegut que actualment pensa en la seva retirada.

Al detall: Toni Soler ha explicat a Jordi Basté que gairebé ja no té gairebé influència al Polònia, ja que la seva relació amb el programa “es resumeix a una conversa setmanal amb el director” per tal de revisar guions i evitar imprevistos. El tema ha provocat que Soler hagi estat preguntat per la seva retirada.

  • Respecte a la seva retirada, ha reconegut que hi pensa “cada dia”.
  • “Soc molt addicte a les novetats. Quan una cosa em va bé, em canso... tot i que a l’Està passant m'ho passo molt bé, però ja són més de cinc anys...”.
  • També, ha afirmat que les polèmiques que generen alguns dels gags dels seus programes, com bé el de la Verge del Rocío, el cansen molt: “Quina mandra! Ja tinc una edat per segons què...”.

En profunditat: Soler també s’ha pronunciat respecte a la reacció dels polítics pel que fa a la sàtira que utilitza el Polònia. Aquests són els titulars:

  • “Vox, Ciutadans i el PP em demanen que tanqui el Polònia un cop al mes”.
  • “A Carles Puigdemont i Laura Borràs no els agrada que els parodiïn”.
  • Respecte a Puigdemont, ha afirmat que es va pronunciar per escrit que no li agrada “com li parodien”. I pel que fa a Borràs, ha dit que s’ha manifestat en més d’una ocasió a les xarxes.

A més: D’altra banda, Toni Soler ha respost a la possibilitat de fer un programa com el Polònia a Espanya, on considera que l’humor “és poc competitiu”. El presentador ha explicat que el panorama polític a Espanya està “més bipolaritzat”, mentre que a Catalunya “té més arestes”.

Categoria: La Jungla