La Jungla
Foto: | Xarxes socials
Famosos

Males notícies per Shakira i la cançó que ha fet amb els seus fills, Milan i Sasha

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Xarxes socials

La cantant de Colòmbia, que des de principis d'abril ha començat una nova vida a Miami, es refugia en el món de la música per superar la seva ruptura amb Gerard Piqué.

Què sabem? Va ser el divendres passat a la matinada quan Shakira va estrenar, a Espanya, la seva última cançó. Un tema que es titula Acróstico i que està dedicat als seus fills. Un videoclip que ha dividit opinions, i que no para d'acumular visualitzacions, ja que Milan i Sasha apareixen al costat de la seva mare cantant i tocant el piano.

Què ha passat? La cantant espanyola Paula Mattheus ha denunciat a través de les seves xarxes socials que la cantant Shakira, presumptament, s'hauria inspirat en una cançó seva per compondre el seu últim tema. Dit d'una altra manera, Paula Mattheus sosté que la de Barranquilla l'hauria plagiat en la seva última cançó, que ha molestat molt a Gerard Piqué perquè en el videoclip hi surten els seus fills.

En profunditat: Paula Mattheus ha parlat a través del seu compte d'Instagram de la cançó que ha fet Shakira i ha dit el següent: "Només per estalviar-vos-ho, sí que la cançó de Shakira s'assembla a la meva, però dubto que Shakira m'hagi plagiat". Unes paraules que acompanya amb una emoticona que riu amb llàgrimes als ulls, deixant clar que ella vol treure importància al tema i continuar endavant. "Són coses que passen en el món de la música que a vegades són casualitat, vull pensar", afegeix Mattheus.

Per acabar: La cançó que Shakira hauria copiat de Paula Mattheus és Te lo dije de verdad. Uns rumors de plagi que no són la primera vegada que esquitxen a Shakira. Cal recordar que quan va publicar la seva cançó bomba amb Bizzarrap, deixant fatal a Gerard Piqué, també va haver-hi una cantant de Veneçuela, que es diu Briella, que va dir que la de Colòmbia s'hauria inspirat en un tema seu. Shakira, de moment, no ha dit res al respecte.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira