La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Carles Francino enamora amb un vídeo del seu fill Gio, a punt de fer un any: està enorme

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

L'actor català Carles Francino ha compartit a les seves xarxes un preciós vídeo del seu fill Gio, per ensenyar com està de gran, a punt de fer un any de vida.

Què sabem? L'actor Carles Francino, i fill del periodista que es diu igual que ell, no para de rebre comentaris i reaccions pel vídeo, molt maco, que ha compartit a les seves xarxes socials. Un vídeo on mostra com està el seu fill Gio, fruit de la seva relació amb la cantant Izah, que va néixer el 29 de maig del 2022.

Què ha passat? Un preciós vídeo presumint de fill i unes paraules molt emotives. Aquesta ha estat la publicació que l'actor de Barcelona ha fet en el seu compte d'Instagram durant les últimes hores. Un vídeo on Francino presumeix de fill, a punt de fer un any, i també de l'increïble menjador de casa seva, minimalista, de disseny i molt lluminós gràcies a l'enorme finestral que té. Una publicació que suma més de 3.000 'm'agrada' i molts comentaris. No és per a menys.

En profunditat: "En una setmana, tal dia com avui, Gio ja tindrà un any". Així comença l'escrit que el fill del periodista de la Cadena SER ha fet en el seu compte d'Instagram. "No tinc paraules, però si molta gratitud", afegeix l'actor de Catalunya. Un escrit que acaba d'una manera molt maca i emotiva, fent referència a ell i a la seva parella, amb qui es va casar a principis de juliol de l'any 2018. "Gràcies, Gio per escollir-nos". Un vídeo on el seu fill petit, vestit amb un divertit pijama, camina tot sol de punta a punta de menjador fins a tocar amb les mans el gran finestral que hi ha ubicat al fons.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Litows (@carles_francino)

Per acabar: Els comentaris dels seus seguidors i amics no s'han fet esperar. I és que la publicació ha emocionat a molts. Entre altres missatges es poden llegir coses com: "Quin bombonet", "Preciós", "El meu nen", "Aprofita totes les primeres vegades" o "En quin moment ha crescut tan de pressa?".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram