La Jungla
Rigoberta Bandini, al 'Late Xou'
Foto: Rigoberta Bandini, al 'Late Xou' | RTVE
Televisió

Rigoberta Bandini confessa per què es va allunyar dels escenaris: "Vaig quedar saturada"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Rigoberta Bandini, al 'Late Xou'
Foto: Rigoberta Bandini, al 'Late Xou' | RTVE

Després de dir fa mig any que parava una temporada la seva vida dalt dels escenaris, Rigoberta Bandini ha visitat Late Xou, el programa de Marc Giró, per presentar ‘Miami Beach’, el seu nou tema. La cantant ha confessat el motiu pel qual es va allunyar dels escenaris.

D’on venim: Després de convertir alguns dels seus temes en èxits, com ‘Too Many Drugs’ o ‘Perra’, Rigoberta Bandini va fer un salt estrepitós a la fama concursant a la primera edició del Benidorm Fest.

  • Competint amb altres artistes com Chanel o Tanxugueiras, Bandini va aconseguir fer-se icònica amb la cançó ‘Ay Mamá’, que es va convertir en tot un símbol feminista, reivindicatiu i d’empoderament.

En detall: Mesos després d’anunciar la retirada temporal de la seva vida pública, Paula Ribó ha visitat Late Xou, on ha confessat el motiu pel qual va decidir prendre’s un descans.

  • La cantant ha explicat que, després d’acabar la gira al desembre, va decidir allunyar-se un temps dels escenaris: “Volia baixar dels escenaris, perquè la vida de la gira és molt intensa, frenètica i meravellosa; però necessitava una mica de cap de setmana normal amb la meva família”.
  • A més, Marc Giró li ha preguntat per la seva relació amb “la seva teta”, després de portar-li una gegant, intentant imitar la de la seva actuació al Benidorm Fest: “Ara ja no hi ha tanta teta a la meva vida. Pensa que, durant dos mesos, tot el que jo veia eren pits: a tots els programes, a les coses que m’etiquetaven, arracades i samarretes amb pits...”.
  • Rigoberta Bandini ha confessat que durant els mesos que va durar la preparació del Benidorm Fest tot al seu voltant eren pits: “Estic molt agraïda a les meves i meus fans, però va arribar un punt que em vaig saturar”.
  • Tot i això, després del parèntesi que ha fet a la seva vida, la cantant s’ha reconciliat amb el tema: “Ara estic reconciliada i feliç d’estar aquí amb aquesta teta”.

A més: Un dels altres temes més destacats de la nit ha estat el casament entre Rigoberta Bandini i l’actor i còmic Esteban Navarro, que el va conduir Ada Colau. La cantant ha explicat una anècdota que li va fer fer el pas:

  • Rigoberta ha explicat que, quan va començar a viure amb la seva parella, li van trucar d’una companyia mòbil i, per excusar-se, es va inventar que “el seu marit arribava a les quatre”.
  • Aquest fet va fer-li replantejar les coses a la cantant, que li va dir al seu marit: “Quan m’ha trucat el tècnic, li he dit que eres el meu marit i m’ha agradat molt”.
  • De fet, assegura que la situació li va fer adonar-se que es volia casar amb l’Esteban: “Ho és des de la setmana passada i no paro de dir-ho”.