La Jungla
Gag del 'Polònia': el musical
Foto: Gag del 'Polònia': el musical | TV3
Televisió

El 'Polònia' pronostica amb un musical viral els perills que suposaria Vox al govern amb el PP

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gag del 'Polònia': el musical
Foto: Gag del 'Polònia': el musical | TV3

Com no podia ser d'altra manera, el Polònia i l'actualitat sempre van plegats. En aquesta ocasió, el programa de TV3 ha creat un musical que pronostica els perills que suposa que Vox arribi al govern de la mà del PP.

D'on venim: Els últims sondejos alarmen d'un possible pacte entre el PP i Vox a les eleccions generals del pròxim 23 de juliol, justament en un mes.

En detall: El Polònia ha creat un gag musical que adverteix del perill que suposaria que Vox arribés al govern si aconsegueix pactar amb el PP.

  • Al musical "Preparaos", es pot veure al Santiago Abascal del Polònia començar el gag arribant a la seu de Vox, després de visitar El programa de Ana Rosa i l'infern.
  • El clip mostra la situació actual, la d'un Feijoó que veu el partit d'extrema dreta com a necessari per arribar a pactar govern i un Pedro Sánchez que els veu amb temor.
  • També, el musical menciona els col·lectius assenyalats per Vox a la pancarta gegant que va publicar fa uns dies: el feminisme, el col·lectiu LGTBI i l'independentisme, entre d'altres.
  • El gag també parla de l'avortament, amb el qual Vox es mostra contrari disfressant-lo de "protecció" contra una decisió pròpia.

A més: El Xavier Trias del programa de TV3 també ha protagonitzat una altra paròdia, "Un Trias de fúria". La història tracta d'un home que decideix fer justícia pel seu compte quan s'assabenta que Jaume Collboni i Ada Colau han fet un pacte per deixar-lo fora de l'alcaldia de l'Ajuntament.