La Jungla
Olga Carmona a 'El Hormiguero'
Foto: Olga Carmona a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Olga Carmona es posiciona ferma respecte al petó de Rubiales: "Fa ràbia"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Olga Carmona a 'El Hormiguero'
Foto: Olga Carmona a 'El Hormiguero' | Antena 3

Després de convertir-se en campiona del món a Sydney amb la Selecció Espanyola, Olga Carmona ha estat la primera convidada de la setmana a El Hormiguero, competint directament contra l'estrena de Cuentos Chinos amb Jorge Javier Vázquez. La futbolista ha parlat de la mort del seu pare i del cas Rubiales.

D'on venim: El gol de la futbolista del Real Madrid va ser el que va fer aconseguir la victòria d'Espanya al Mundial femení del 2023. A més, el seu bon rendiment ha provocat que sigui escollida MVP de la final i que rebi la nominació al Baló d'Or.

En detall: La jugadora sevillana ha recordat al seu pare quan Pablo Motos li ha donat el condol per la seva mort el mateix dia que es va disputar la final del Mundial: "Va ser un dia amb moltes emocions. Jo no sabia res per la decisió de la meva família. Vaig tenir la sort de marcar el gol, però quan vaig arribar a l'aeroport tot es va torçar. Va ser un cúmul d'emocions i sensacions trobades. Va passar d'estar al més amunt a estar malament”.

  • També, Carmona ha fet referència a la celebració de la victòria quan van arribar a Madrid: "Estava contenta dins del que podia estar. Al meu pare li hauria agradat que jo hagués estat a l'escenari amb les meves companyes".
  • I ha fet referència al suport psicològic, que ha estat essencial per aconseguir la victòria: "És tan important com l'aspecte físic".

A més, l'espai d'Antena 3 també ha tractat el cas Rubiales, que ha eclipsat la victòria de l'equip femení i Carmona ha mencionat: "Fa ràbia que s'enteli. Espero que d'aquí a poc només es parli que som campiones del món".

  • Tot i reconèixer que no ha tingut contacte recentment amb Jenni Hermoso, "tot i estar molt propera a ella", la del Real Madrid ha dit que "a ningú li agrada estar en el focus, i menys amb assumptes desagradables".
  • Respecte a la participació de les futbolistes a la Selecció, Carmona ha fet referència als canvis que hi ha hagut a la Federació Espanyola de Futbol: "S'haurà d'esperar a la pròxima convocatòria i arran d'allà a veure què passa".
  • També, Olga s'ha explicat pel que fa a la vaga de futbolistes a LaLiga: "Al final, volem solidaritzar-nos amb aquests equips que no tenen unes condicions mínimes per dedicar-te solament i exclusivament al futbol".