La Jungla
Foto: | Telecinco
Famosos

Famosa de Telecinco vol ser mare: enxampada visitant una clínica de fertilitat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Una famosa del programa Sálvame, que Telecinco va cancel·lar a finals de juny, vol ser mare i ho està intentant de totes les maneres possibles. Així ho han donat a conèixer des del programa Socialité, que s'emet els dies festius i caps de setmana a Telecinco.

Què sabem? Una famosa del programa Sálvame està intentant ser mare. Un desig que vol fer realitat perquè és una de les coses que més il·lusió li fa. Per aquest motiu, durant les últimes setmanes, les visites d'aquesta famosa a una clínica de fertilitat de Madrid són una constant.

Què ha passat? Un desig de ser mare que arriba després que a finals d'octubre del 2022 la famosa de Sálvame digués que començava a tenir despert l'instint de ser mare. Per aquest motiu va congelar òvuls per no tenir problemes a l'hora de quedar-se embarassada.

En detall: La famosa de Sálvame que vol ser mare i està fent tot el possible per fer-ho realitat és Anabel Pantoja, cosina de Chabelita, que està a punt de casar-se amb Asraf Beno, i de Kiko Rivera. La que va ser col·laboradora de Sálvame actualment surt amb el fisioterapeuta de la seva tieta, Isabel Pantoja. L'afortunat es diu David Rodríguez i Anabel està molt enamorada d'ell. Un home amb qui Anabel Pantoja vol ser mare i està fent tot el possible perquè així sigui. Una notícia que el programa Socialité ha intentat contrastar amb Anabel Pantoja, però sense èxit.

Per acabar: El passat amorós d'Anabel Pantoja, que durant molts anys ha dit que no volia ser mare perquè no estava preparada, ha estat marcat pel drama. Anabel Pantoja, que també treballa com a influencer, va estar sortint durant molt de temps amb Omar Sánchez, amb qui inclòs es va arribar a casar. Un casament que va durar res i menys perquè al cap de poc temps es van separar. Després Anabel Pantoja va participar en el concurs de Telecinco, Supervivientes, i allà es va enamorar d'un company seu que es diu Julen. Una relació que va durar també molt poc i va acabar malament.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco