La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Isabel Díaz Ayuso es compra un pis d'un milió d'euros en aquesta zona de Madrid

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

A la política Isabel Díaz Ayuso no li van gens malament les coses. La presidenta de la Comunitat de Madrid té un sou astronòmic i gràcies a tots els diners que guanya s'ha pogut comprar un pis en una de les zones més cares de la capital.

Què sabem? La del Partit Popular està molt enamorada de la seva parella, Alberto González, amb qui surt des de finals de l'any 2020. Una relació que tots dos han portat al següent nivell anant a viure junts a un pis enorme que s'acaben de comprar a Madrid.

Què ha passat? Ayuso, que abans sortia amb Jairo Alonso, s'acaba de comprar un enorme pis a Madrid, en una de les zones més cares de la capital on els preus estan pels aires. Una compra de la qual informa el portal Vanitatis, donant alguns detalls de com és el nou pis de la política.

En detall: Díaz Ayuso, fins ara, vivia en un pis de lloguer. Però gràcies al seu astronòmic sou s'ha pogut comprar un pis i deixar de pagar diners mensualment per viure en una propietat que no és seva. La del PP i la seva parella s'han mudat a un pis de més de 180 metres quadrats que està ubicat a la zona de Chamberí, que és la zona on Ayuso ha viscut tota la seva vida. Un pis que consta de diverses habitacions, amb plaça de pàrquing, traster i que està valorat amb més d'un milió d'euros, tal com ha donat a conèixer un veí del bloc de pisos. Foto de la parella:

Alberto González i Isabel Díaz Ayuso, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram

Per acabar: Ayuso i la seva parella tenen intenció d'ampliar família. Aquesta és una de les raons per les quals s'han animat a comprar un pis de molts metres quadrats en el centre de Madrid. La parella d'Ayuso és pare de tres fills d'un matrimoni anterior. La del PP i la seva parella van intentar tenir un fill, però fa uns mesos, durant el juliol del 2023, va comunicar que havia patit un avortament.

 

Categoria: La Jungla