La Jungla
Amanda Kimberlly diu que està embarassada de Neymar Jr.
Foto: Amanda Kimberlly diu que està embarassada de Neymar Jr. | Instagram
Famosos

Escàndol d'un ex del Barça: una model assegura que l'ha deixat embarassada, trenca amb la nòvia

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Amanda Kimberlly diu que està embarassada de Neymar Jr.
Foto: Amanda Kimberlly diu que està embarassada de Neymar Jr. | Instagram

Es complica encara més el culebrot sentimental de Neymar Jr., poques setmanes després de la ruptura amb Bruna Biancardi tot just quan han estat pares d'una nena. Ara una model brasilera assegura que també espera un fill del futbolista.

Què en sabem? La premsa brasilera s'ha fet ressò en les últimes hores de les declaracions de la model Amanda Kimberlly, que defensa que ha mantingut una relació breu amb l'exblaugrana en els últims mesos i que està embarassada d'ell. Segons l'entorn de Neymar, té constància de l'embaràs i espera a fer-se les proves de paternitat quan neixi la criatura, amb la qual cosa estaria acceptant que efectivament ha mantingut relacions amb ella.

En detall: Segons els mateixos mitjans brasilers, Amanda Kimberlly està embarassada de quatre mesos, així que espera el naixement de la criatura pel maig. També apunten que el suposat tercer fill de Neymar serà una nena.

Qui és? Amanda Kimberlly, coneguda com a Kim al Brasil, és famosa al país per ser concursant de realities. Després de fer-se popular a la televisió, la jove ha aconseguit acumular més de 300.000 seguidors a les seves xarxes socials; uns perfils que ha tancat tot just després de fer-se pública la notícia de l'embaràs.

D'on venim? Neymar Jr. va ser pare de la seva segona filla el passat mes d'octubre, la primera en comú amb Bruna Biancardi. Malgrat l'alegria que va portar la petita Mavie a la parella, tot plegat va ser un miratge i poc després el futbolista i la nòvia tallaven definitivament després de mesos d'escàndols per les infidelitats d'ell, fins i tot mentre ella estava embarassada. Uns fets pels quals Neymar va demanar perdó, però això no ha estat prou per sostenir la seva relació.